Astročlánky

23. září 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 23. září 2024: S láskou pečujte o své vztahy

Následující dny jsou v jemné, něžné a láskyplné energii, kterou můžete velmi intenzivně vnímat a praktikovat v každodenním životě. Nalaďte se na svou ženskou energii a staňte se tvůrci svého osudu. Jaké energie můžete ještě očekávat?

Karta pro tento týden: Císařovna

Císařovna je ztělesněním bezpodmínečné lásky, tvořivosti, plodnosti a harmonie. Její přítomnost naznačuje nádherné dny, ve kterých se vaše sny mohou stát skutečností. Karta je spojována s mateřskou láskou, krásou a životními cykly, které přinášejí nové začátky. Přijměte svou vnitřní ženu a využijte její sílu naplno.

Čtěte také: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Otevřete své srdce lásce

Tento týden ovlivňuje velmi prospěšná ženská energie, kterou mohou samozřejmě využít také muži. Situace, která potřebuje jemný dotek a láskyplné jednání, se vyřeší téměř sama, pokud zvládnete jednat pod mocným vlivem Císařovny, která je uvnitř vás a symbolizuje vaši vnitřní ženu. Dovolte své mysli, aby následovala srdce, pokud je situace, se kterou si nevíte rady, poslechněte srdce. Nevěřte myšlenkám, které ve vás probouzí strach a obavy. Je to jen myšlenka, kterou lze změnit. Nejdůležitější jsou vaše pocity, které můžete vnímat a měnit ve svém srdci.

Zbavte se neprospěšných myšlenek

Otevřete své srdce důvěře a lásce, zamyslete se, jaké vztahy máte vedle sebe, kdo vás ovlivňuje pozitivně a kdo vám bere sílu. Začněte jednat a pomalu se zbavujte všeho, co vám nepřináší radost a bere sílu. Když pocítíte strach, chvíli počkejte, až se vaše srdce uklidní. Nikdy nejednejte pod vlivem rozbouřených emocí. Pokud toužíte, aby se vaše vztahy usmířily, podejte jako první ruku k míru a věřte, že si vás ostatní budou za vaše vstřícné gesto vážit. Dbejte na rovnováhu ve vztazích, navštivte maminku, babičku nebo další ženy v rodu, které jsou osamocené nebo nemocné. S láskou pečujte o své blízké a nezapomínejte také na sebe.

Buďte si jistí svými rozhodnutími a sklidíte úspěch

V oblasti vztahů na vás čeká štěstí, radost a láska. Pokud toužíte po miminku, je velmi pravděpodobné, že brzy otěhotníte. Máte před sebou dny plné stability, jistoty a také vášně. Jestli toužíte po novém partnerovi, teď je správná doba na seznamování a navazování vztahů. V práci můžete očekávat hojnost ve všech směrech a za dobře odvedenou práci na vás čeká odměna. Štěstí se usmívá také na dlouhodobě nezaměstnané. Najdete skvělou práci nebo brigádu s velmi příjemným platem. Naslouchejte intuici a nechte se jemně unášet láskyplnou energií, která vám zaručí nádherné a plodné dny. Buďte si jistí svými rozhodnutími a nebojte se investovat čas a energii do věcí, které považujete za důležité. Tento týden vám přeje úspěch, pokud budete věrni sami sobě a svým vizím.

Horoskop na tento týden:

Sdílejte článek
Štítky Ženy vztahy výklad karet tarotové karty láska andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet bohyně matka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.