Astročlánky

24. července 2023 06:30

Petra Martišková

Andělské poselství na týden od 24. července: Všechno zlé je za vámi, přichází čas odměny

Možná jste v posledních dnech měli pocit, že nevidíte světlo na konci tunelu, vše se na vás nahrnulo a vy jste se cítili mizerně. Ale s tím je teď konec. Všechno zlé je za vámi a přichází čas odměny. Co dalšího vzkazují andělské karty na tento týden?

Karta na tento týden: Hvězda

Andělská karta Hvězda je kartou naděje, inspirace a duchovního vedení. Přináší světlo a víru v dobrou budoucnost. Tato karta vám připomíná, že v každém okamžiku vašeho života je přítomno světlo a naděje, bez ohledu na to, jak obtížné se to může zdát v současné situaci. Mějte víru ve vlastní sílu a moudrost, povede vás správným směrem.

Máte pocit, že vaše dětské sny jsou dávno zapomenuty a jejich splnění jste už kdysi odsunuli na vedlejší kolej nebo úplně vzdali? Pak je čas si zavzpomínat a vyslat své přání ke hvězdám, máte totiž velkou šanci, že se vám splní. Ačkoliv se tomu právě teď zdráháte uvěřit, zlé časy jsou konečně za vámi a do budoucnosti se můžete dívat s pořádnou dávkou optimismu.

Čtěte také: Která znamení se k sobě nehodí? Problém budou mít Raci s Váhami i Ryby a Panny

Co se týká pracovní oblasti, pak už dlouhou dobu přemýšlíte, že byste chtěli udělat změnu, ale dosud jste k tomu nenašli odvahu. Nevadí, odhodlejte se, hvězdy stojí při vás a změna to bude víc než příznivá. Možné je také povýšení nebo nabídka pozice, na kterou jste si už dlouho brousili zuby.

Ve vztazích vás čekají nové začátky. Ti, kteří dlouhou dobu čekali na svou spřízněnou duši, by se měli dobře rozhlížet kolem sebe, protože už je někde hodně blízko vás. Překvapí vás, že i když se uvidíte poprvé, budete mít pocit, jako byste se znali celou věčnost. Ve stávajících vztazích zavládne láska a vzájemné porozumění. Užívejte si krásné dny vedle svých nejbližších, je to obrovský dar.

Jaký je červenec podle karet?

Sdílejte článek
Štítky výklad karet výklad z karet andělské karty andělské poselství poselství andělů karta dne

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.