Astročlánky

9. září 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na týden od 9. září 2024: Nebojujte o moc a zamilujte si život

Tento týden bude dynamický, plný různorodých názorů, konkurenčních situací a možností, které mohou vést k osobnímu růstu. Ačkoli můžete čelit náročným situacím, je to skvělá příležitost k tomu, abyste si ujasnili své postoje, našli nové způsoby řešení problémů a lépe porozuměli sobě i ostatním. Co ještě andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Pětka ohně

Pětka ohně symbolizuje pět holí a pět bytostí, které mohou čelit různým situacím, konfliktům či sporům. Ohnivá energie je přesto plná optimismu, dobré nálady a také soutěživosti. Situaci, kterou vám přináší, můžete proměnit v něco pozitivního a smysluplného. Nechte ze života odejít vše, co vám již neslouží, a povstaňte z popela jako bájný Fénix. Všeobecně karta vnáší do života rivalitu, soutěživost, spory či tvůrčí napětí.

Čtěte také: Září podle numerologie vládne osmička: Můžete dost získat, ale bez práce to nebude

Přes překážky ke hvězdám a s dobrou náladou

Snažte se prožít dny v klidu, jemnosti a harmonii. Je zcela zbytečné, abyste byli mrzutí jen proto, že o vás ostatní mají jiné mínění a neshodují se s vašimi názory. Nový týden je ve znamení různorodých výzev, které vás posunou na vyšší vývojový stupínek. Konflikty, které se mohou vyskytnout, vyřešte čistě, morálně a čestně. Důležité je v jakékoliv situaci zachovat klid, mít nadhled a okořenit vše humorem či vtipem, tím nejlépe rozbijete napětí a útoky ostatních. Zareagujte jinak, než byli zvyklí, a můžete si být jistí, že vás výsledek nadchne a protivníky zcela odzbrojí. Překážky jsou tady proto, aby vás posunuly k nebeským výšinám.

Nepotlačujte hněv a jednejte

Je zcela zbytečné usmívat se před ostatními a potlačovat v sobě vztek. Takové napětí nelze vydržet dlouho, nakonec stejně bouchnete jako papiňák. V práci se můžete setkat s různými názory, které budou vyžadovat, abyste prokázali svou schopnost vyjednávat. Na pracovišti se zbytečně soutěží, tím narůstá rivalita a konflikty. Nejlepším řešením je posezení u kulatého stolu a projednávání příměří, dopřejte si společně šálek čaje nebo dobré kávy a naslouchejte ostatním.

Naslouchejte druhým

V lásce se snažte naslouchat a pochopit partnerův pohled. Klíčem k vašemu štěstí je upřímná a otevřená komunikace. Láska není boj, ale souznění. Nalaďte se na partnerovo srdce a roztančete společně život. Abyste měli dobré zdraví, je potřeba naslouchat tělu a být v rovnováze. Vyvarujte se přepínání sil a zbytečného stresu. Pokud se objeví únava a napětí, věnujte se aktivitám, které vás uklidní a pomohou vám obnovit energii. Může to být procházka v přírodě, meditace či rozjímání pod noční oblohou. Nezapomínejte na nutnost a důležitost odpočinku a regenerace.

Horoskop na nový týden:

Sdílejte článek
Štítky oheň komunikace týdenní horoskop výklad karet tarotové karty andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.