Astročlánky

12. dubna 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 12. dubna 2024: Otevřete své srdce léčivé energii

Velmi dynamické dny budou naplněny láskou, radostí a vzájemnou podporou nejbližších. Oslavujte úspěch a šťastné vztahy. Přichází šance na nové začátky. Co ještě skrývá víkendová karta za poselství?

Víkendová karta: Devítka ohně

Tato karta symbolizuje konec jedné fáze a přechod do nového začátku, nabízí možnost oslavit vaše úspěchy a zároveň se připravit na nové výzvy, které přicházejí. V oblasti zdraví je vhodné využít tento víkend k odpočinku a obnově. Buďte vnímaví k potřebám svého těla i mysli a dopřejte si čas k regeneraci a k načerpání energie.

Co se týká lásky a vztahů, o tomto víkendu si uvědomte hodnotu lásky ve vašem životě a dejte svým blízkým najevo, jak jsou pro vás důležití. Buďte otevření novým projevům lásky a soucitu. Andělé vás povzbuzují k udržení rovnováhy ve vašich vztazích a k otevřené komunikaci s těmi, které máte rádi.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která dávají přednost práci před láskou: Pro Štíry a Lvy je kariéra na prvním místě

Využijte příležitost k posílení vztahů a k projevení vděčnosti za podporu a lásku, kterou vám ostatní přinášejí. Buďte vděční za každý milý okamžik ve společnosti blízkých. Připravte se na nové začátky s otevřeným srdcem a sebejistotou. Mějte důvěru v sebe a ve svou schopnost překonat veškeré překážky.

V pracovní oblasti přijměte úspěchy, kterých jste dosáhli, a buďte otevření novým příležitostem, které se vám nabízejí. Důvěřujte svým schopnostem a nechte se vést vnitřní moudrostí při rozhodování o dalších krocích ve vaší kariéře.

Jaký bude nový týden podle karet?

Sdílejte článek
Štítky láska energie vztah výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.