Astročlánky

28. června 2024 06:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 28. června 2024: Nechte se unášet životem

Víkend je ve znamení citů a emocí. Neberte si nic osobně a zůstaňte nad věcí. Máte prostor na rozjímání a hledání vnitřního klidu. Dobrá nálada, humor a lehkost vás vrátí do života. Jaké další zprávy vám andělské karty nesou?

Víkendová karta: Čtyřka vody

Čtyřka vody symbolizuje vztahy. Doporučuje, abyste se přestali zaměřovat na to, co vám chybí, a začali si všímat toho, co již máte. Je čas opustit apatii a přijmout změnu jako příležitost k růstu. Hledání radosti v každodenních situacích vás vrátí zpět do harmonie a vnitřního klidu.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Nesuďte druhé

Pokud budete celé dny rozmrzelí a nespokojení, vaše nálada se nezmění, naopak, to, co vysíláte, dostáváte zase zpět. Jako bumerang k vám letí podobně naladěné bytosti a situace. Udělejte stop a začněte tvořit pomalými krůčky lepší život. Trápí vás špatné vztahy, práce nebo jste nespokojení sami se sebou? Pryč s tím! Už to nepotřebujete, dost bylo lítosti a posuzování. Hned jak to uděláte, začnou se měnit všichni kolem vás. Zlepší se vaše vztahy, láska, práce, dokonce můžete potkat svého osudového partnera.

Projevujte vděk za to, co již máte

Na chvíli se zastavte, zhluboka dýchejte a zamyslete se, co vám naposledy udělalo radost, a oceňte to. V přírodě se vám bude snít a rozjímat nejlépe. V blízkosti vody vyšlete k nebi myšlenky plné optimismu, radosti a vděku. Nehodnoťte je, jen je v klidu nechte plynout.

Čtěte také: Nejzranitelnější znamení zvěrokruhu: Velmi citlivé jsou Ryby i Panny

Můžete na chvíli zavřít oči a nechat se unášet tichem, které léčí a uzdravuje. Netlačte na pilu, buďte otevření novým myšlenkám a možnostem, které vám život posílá. Jemnost, lehkost a citlivost jsou klíčová slova, která váš život povznesou na nesmírně krásnou úroveň bytí a žití.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Červenec podle karet:

Sdílejte článek
Štítky karty výklad karet andělé tarotové karty andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 6. 2024

Berani, dnes pro vás může být obtížné udržovat pořádek a organizovanost. Vypadá to, jako byste se snažili uspořádat místnost plnou peří, kterou zmítají poryvy větru. Kupte si těžítko. Mezitím se možná budete chtít vzdát organizování peří a zabývat se jím jindy. Možná se cítíte příliš líní na to, abyste bojovali s větrem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.