Astročlánky

5. dubna 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 5. dubna: Život vás překvapí

Víkendové poselství andělů se nese v duchu skvělého dobrodružství, cestování a také zábavy. Nadšení a radost jsou velmi žádoucí, podpoří správnou energii také při stěhování nebo hledání nového domova. Co ještě andělský tarot přináší?

Andělská karta na tento víkend: Rytíř ohně

Rytíř ohně symbolizuje akci, cestování a touhu pomáhat. Červená barva ohně představuje inspiraci, nápady a také pravidelný rytmus života. Pokud karta symbolizuje konkrétního člověka, pak jde většinou o nezralé a trošku zbrklé osoby, které jsou stále ještě naivní a mají své ideály, které touží za každou cenu zrealizovat.

Všechno, co v tyto dny uděláte s nadšením, láskou a plnou pozorností, přinese sladkou sklizeň v podobě zralého ovoce. Pokud stojíte před důležitým rozhodnutím, je velmi vhodné poodstoupit stranou a nejednat zbrkle. Opatrnost, moudrost a nadhled přináší skvělé výsledky i pocity. Jestli toužíte po nové lásce, máte velmi dobré šance na seznámení s člověkem mladého ducha a jemného srdce. Nebojácnost, odvaha a také ráznost postavit se vždy za své nejbližší vás zcela uchvátí. Ano, je to vaše spřízněná duše.

Mohlo by vás zajímat: Znamení, která vůbec neumí lhát: Vymýšlení lží nejde Blížencům ani Rakům

Oheň je potřeba udržovat, aby mohl hořet a rozdávat teplo, to jsou také doporučení pro vás. Jemná síla je mnohem víc než velký tlak a boj, snaha prosadit svou vůli za každou cenu. Pokud máte touhu změnit život, podaří se vám to za předpokladu, že nebudete sebe ani ostatní hrnout tam, kde se necítíte příjemně. Trápí vás neřešitelná situace? Přestaňte na chvíli na problému pracovat, poodstupte stranou a dovolte životu, ať se o sebe na chvíli postará sám. Zapracujte na odstranění strachu a obav z budoucnosti, které máte, a zažijete zázraky.

V pracovní oblasti se mohou chystat velmi příznivé změny, nabídka na novou práci, studium či zvyšování kvalifikace vám dodají chuť a odvahu pustit se do toho naplno. Dařit se bude také v osobním životě a v navazování různých vztahů, ať již partnerských, přátelských či vztahových.

To, co vás svazuje a trápí, odevzdejte hvězdám a dopřejte si zasloužený odpočinek, nic vám neuteče a ve správný čas se k vám nedořešené záležitosti vrátí samy a vy se již s naprostou přesností rozhodnete správně. Pokud je vaší slabší stránkou nezodpovědnost, je potřeba zapracovat na jejím odstranění, což nepůjde ze dne na den, ale poctivou každodenní prací na sobě.

Duben podle mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky cestování láska inspirace rytíř výklad karet výklad z karet andělé andělské karty andělské poselství poselství andělů věštba na víkend

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.