Astročlánky

9. srpna 2024 05:30

Sára Částečková

Andělské poselství na víkend od 9. srpna 2024: Důvěřujte svému srdci a buďte trpěliví

Víkendové dny jsou stvořeny k rozjímání a meditaci. Je velmi vhodné být v tichu svého nitra, pobývat v přírodě a zapomenout na každodenní shon. Ženy mohou objevit tajemství vnitřní ženy a uvědomit si, jaký dar je být ženou. Co víc andělské karty vzkazují?

Víkendová karta: Velekněžka

Velekněžka je symbolem tajemství, intuice a duchovního poznání. Otevírá bránu k nevědomí a vnitřní moudrosti. Je strážkyní skrytých vědění, která nejsou na první pohled viditelná. Její přítomnost vám zdůrazňuje, jak důležité je naslouchat intuici a vnitřnímu hlasu. Poselství této karty je tajemné a skryté. Odhalit ho můžete pouze ve svém nitru s velkou láskou k sobě samým a s trpělivým nasloucháním. Ponořte se do moudrosti Velekněžky a nechte srdce řídit váš život.

Trpělivost je vaše klíčové slovo

Všechno, co se potřebujete dozvědět, k vám přijde samo. Stačí, když budete trpěliví s neochvějnou důvěrou, že vše, co se děje, je pro vaše nejvyšší dobro. Věnujte pozornost svým pocitům, které vám dávají jasnou zprávu o tom, co je správné. Nevrhejte se do vyřešení problémů po hlavě a netlačte nic na sílu. Poodstupte na chvíli stranou, ponechte si dostatek času a důvěřujte své vnitřní moudrosti, která vás povede k vítězství.

Čtěte také: Srpnu podle numerologie vládne sedmička: Můžete zjistit, zda jdete správným směrem

Nedovolte ostatním, aby vás ovládali

V pracovní oblasti velmi dobře vycítíte, kdy nastává vhodná chvíle k dosažení slávy a úspěchu. Nikdy neztrácejte důvěru ve své podnikání a nenechte se znechutit těmi, kteří vám nepřejí a nejsou oporou ve slabších chvílích. V osobním životě se vám podaří sloučit neslučitelné a jednou provždy ukončit minulostní spory, což ve vztazích vyvolává vzájemný respekt a úctu. Pokud jste sami a hledáte svou spřízněnou duši, spojíte se s partnerem, který bude vaší polovinou. Důležité je, abyste si uchovali svou samotnost a nepropadli přílišným citům, které by mohly vztahy rozladit.

Víkendové dny jsou pod vládou Luny

Pokud toužíte po samostatnosti a nezávislosti, máte všechny předpoklady k naplnění vašich snů a přání. Dny jsou ovládány ženskou energií, což znamená, že se mohou nečekaně objevit skryté strachy a pravdy, které jsou uložené hluboko v podvědomí. Je potřeba chovat se nezaujatě bez ohledu na reakce okolí. Probudí se ve vás nesmírná láska k domovu, krajině a také půdě, kterou můžete nečekaně zdědit nebo získat od blízkých. Pokud začnete pochybovat, je potřeba na chvíli poodstoupit stranou a naslouchat intuici, která vás zavede na správnou cestu. Rozjímejte pod širým nebem a následujte hlas svého srdce, váš život se rozjasní a rozzáří.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Srpen podle výkladu karet:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 10. 2024

Zpestřete si život spontánními aktivitami. Je čas vyrazit ven a užívat si více světa. Prozkoumejte věci, které jsou ve své podstatě jiné, než byste očekávali. Vyberte si zavřené dveře namísto otevřených.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.