Celebrity

22. října 2023 12:00

Gabriela Kolinová

Andrea Sestini Hlaváčková je znovu těhotná. Ukázala rostoucí bříško ve zlaté róbě

Show Jana Krause (38) - Andrea Sestini Hlaváčková

Bývalá tenistka a sportovní moderátorka Andrea Sestini Hlaváčková (37) se pochlubila krásnou novinkou. Po dcerce Isabelle čeká druhé dítě. Těhotenství dlouho tajila, avšak teď se ukázala ve společnosti a prozradily ji zlaté společenské šaty, ve kterých se Andree rýsovalo bříško.

„Je to krásný období, prožívám ho už nějakou dobu, kdy jsem si to nechávala pro sebe. A tady si to užívám dnes poprvé veřejně,“ řekla webu Super.cz, když se objevila v přímém přenosu televizní taneční soutěže, které se v roce 2021 sama účastnila.

„Setkávala jsem se s tím, že lidi měli ostych se zeptat, ale myslím, že má volba šatů napovídá tomu, že jdu s pravdou ven,“ prozradila o krásné novince webu Blesk.cz sportovkyně.

Andrea je provdaná za bývalého italského tenistu a manažera Fabrizia Sestiniho, se kterým má čtyřletou dceru Isabellu. Tu přivedla na svět v srpnu 2019.

Bývalá tenistka v Show Jana Krause přiznala, že se rozhodovali, kde budou s manželem bydlet. „Zkoušeli jsme žít všude možně, od Ameriky po Londýn, a zakotvili jsme v Praze, protože je tady nejlíp,“ svěřila se, ale vzápětí dodala: „Alespoň pro mě. Můj manžel není vždycky úplně nadšený, ale řídí se anglickým příslovím happy wife, happy life (šťastná manželka = šťastný život).“ Jejího italského manžela prý dokážou rozladit převařené špagety, a tak je musí vařit al dente.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.