Andrea Sestini Hlaváčková prožívá těžké období. Manželovi diagnostikovali rakovinu

Na první pohled by se mohlo zdát, že život bývalé tenistky a sportovní moderátorky Andrey Sestini Hlaváčkové (37) vypadá idylicky a společně s manželem a dvěma dětmi prožívají jen šťastné chvíle. Dvojnásobná maminka se však nyní na sociálních sítích rozhodla vyvrátit zdání, že je vše pouze zalité sluncem. Radost celé rodině kazí zdravotní problémy jejího muže.

Andrea Sestini Hlaváčková koncem února letošního roku přivedla na svět holčičku, která dostala jméno Bea. Ta je mladší sestrou malé Isabelly, již někdejší tenistka přivedla na svět v srpnu roku 2019. Obě dcerky dělají mamince i tatínkovi Fabriziovi Sestinimu velkou radost.

Čtěte také: Andrea Sestini Hlaváčková se stala dvojnásobnou maminkou. Nová láska do rodiny, píše

Rakovina štítné žlázy

Nyní však Andrea přiznala, že šťastné chvíle aktuálně neprožívají. „Máme za sebou dva měsíce ve čtyřech a je to hukot. Jelikož mi píšou kamarádky, že to na Instagramu vypadá idylicky, tak si to pojďme shrnout chronologicky, hezky týden po týdnu,“ napsala Hlaváčková na úvod.

„Zaprvé, Fabrimu diagnostikovali rakovinu štítné žlázy,“ napsala dvojnásobná maminka hned v prvním bodě. Následoval výčet týkající se všech událostí, které se v posledních měsících rodině dějí. Fabrizio Sestini už před časem na sociálních sítích informoval své sledující, že je po operaci štítné žlázy. Nikdo ale nečekal, že se jedná o zákrok spojený s rakovinou.

Krátce poté, co tenistka na Instagramu zprávu zveřejnila, se pod příspěvkem začaly objevovat otázky na aktuální zdravotní stav jejího muže. „Naštěstí jsou prognózy od začátku do konce jen dobré, takže kromě nějaké terapie má už snad hotovo,“ uvedla na pravou míru Andrea Sestini Hlaváčková.

Podívejte se na Andreu Sestini Hlaváčkovou v Show Jana Krause:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.