Andrej Babiš si chtěl podle bulváru nechat obě ženy. Monika řekla na krásnou Anetu jasné NE

Andrej Babiš se rozchází s manželkou Monikou

Bývalý premiér Andrej Babiš (69) se po třiceti letech rozešel s manželkou Monikou (49). Podle deníku Blesk je jeho novou partnerkou Aneta Zicklerová, která mu pomáhá s politickou kampaní. Podle webu eXtra.cz chtěl ale Babiš za každou cenu po svém boku udržet také manželku. Monika toto schéma odmítla.

„Po třiceti společných letech plných vzestupů, pádů a nezapomenutelných zážitků jsme se s Monikou rozhodli, že naše cesty se nyní rozdělují. Jako rodiče dvou úžasných dospělých dětí si nejvíce přejeme zachovat rodinnou harmonii. Děkujeme vám za pochopení a žádáme o zachování soukromí. Naše rodinné vazby zůstávají pevné, a i když se naše osobní cesty mění, naše láska a respekt k sobě a k našim dětem zůstávají stejné,“ tak oznámil Babiš na Instagramu, že opouští manželku Moniku.

I když majitel hnutí ANO oficiálně nepřiznal, že má novou partnerku, tak to za něj udělali novináři deníku Blesk. Po Babišově boku září sexy zrzka Aneta Zicklerová, která mu dělá marketing na sociálních sítích.

Podle zdrojů Blesku s půvabnou Anetou udržuje Babiš vztah už rok. Spolupracovníci z hnutí ANO mají doporučeno, aby o svém šéfovi a jeho nové žhavé ženě s novináři raději nemluvili.

Babiš chtěl Moniku udržet

Se zajímavou informací přišel také bulvární web eXtra.cz. Andrej Babiš prý chtěl mít obě ženy, ale to Monika nezvládla a dupla si. „On se snažil to udržet za každou cenu, ale byla to hlavně Monika, která z toho vztahu chtěla odejít,“ sdělil redaktorům eXtra.cz jejich zdroj.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Babiš s Monikou se rozcházejí. Naše cesty se rozdělují, láska k dětem zůstává, oznámili

Monika Babišová údajně nenese vůbec dobře, že nyní hraje druhé housle, ale s možným návratem k Babišovi nepočítá. Možná by se něco změnilo, kdyby pustil Zicklerovou k vodě.

Sdílejte článek
Štítky nevěra rodina Instagram Andrej Babiš rozpad ANO 2011 Monika Babišová Blesk podraz Aneta Zicklerová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.