Jak to dopadne, když o radu žádá arogantní kuchař? Sledujte pondělní Ano, šéfová! na Primě

Třetí premiérový díl novinky Ano, šéfová! uvedl Jitku se Santem do reality! Sledujte další příběh, tentokrát z motorestu U farmáře, a to, jak se s ním nesmlouvavá Jitka a její upřímný syn Santo poperou. V pondělí ve 21.30 na Primě.

Je tady třetí premiérový díl pořadu Ano, šéfová! a Jitku se Santem čeká řada momentů, o kterých se jim na začátku natáčení nejspíš ani nezdálo.

Huntířov, s necelou tisícovkou obyvatel spíš vesnice, se rozkládá asi devět kilometrů východně od Děčína. Dobře vypadající motorest U farmáře leží na hlavním tahu, denně ho míjejí stovky aut, přesto zeje prázdnotou.

Pusťte si televizní upoutávku:

Místní si raději zajdou na „lahváče“ do vietnamského obchodu na druhé straně budovy a na jídlo „si přece skočim domu“. Proč k posezení nevyužijí jedinou hospodu v obci?

Majitel podniku Pavel Leden začal s restaurací v Huntířově zhruba před rokem. Chtěl tady hostům nabídnout kuchyni na vysoké úrovni, snil o restauraci po vzoru těch švýcarských, vařících z kvalitních lokálních surovin.

Jak ale Santo s Jitkou zjišťují hned v prvních minutách návštěvy, realita je taková, že „lepší“ jsou v hospodě akorát ceny a pokusy o zdánlivý luxus.

Jak se vám líbí citrusy obložené mísy? Pomočené plátky citronů a pomerančů v mušlích na pánských toaletách jsou podle Santa už moc!

Sledujte citrusy na toaletách:

Místo kuchaře pan Pavel zastal nakonec po hledání toho pravého sám, přestože je spíše zkušený číšník. Pavel se vyučil číšníkem v hotelové škole v Teplicích. Od sedmnácti let se pohybuje v gastronomii, kde začínal jako pomocník. Poté se vypracoval a skončil na pozici provozního manažera ve Švýcarsku, kde dlouho žil. (Víte, že Pavel Leden zkoušel vařit v Prostřeno? Podívejte se, jak si vedl.)

Ukazuje se, že neumí hospodařit se surovinou. Hostům podává několik dnů staré jídlo na pokraji zkažení. A co hůř, na jakoukoliv radu a poznámku reaguje dost arogantně. O respektování nějakých norem raději ani nemluvme.

Podívejte se na další scénu, kterou by asi hygienici vidět nechtěli:

Všechno tady trvá, špatná organizace personálu je nepřehlédnutelná a když během zátěžového testu dojde na šéfkuchařův burger, je uvnitř syrový.

Z minulosti si majitel nese milionové dluhy, o čemž nerad mluví. Spolu s kamarádem vedl podnik Daliborka v Děčíně a nedařilo se mu ani v případě provozu další hospody. Před Jitkou a Santem stojí opravdu nelehký úkol. Premiérový 3. díl pořadu Ano, šéfová! začíná v pondělí ve 21.30 na Primě!

Pusťte si extra reportáž z natáčení dílu v Huntířově. Tohle byl opravdu tvrdý oříšek!

Více o Jitce se Santem a konceptu Ano, šéfová! si poslechněte v rozhovoru s Filipem Remundou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 2. 2024

Berany možná čekají krušné chvíle. Dobrá zpráva je, že se to zlepší. Pokud jste rodiče, děti budou každých pět minut něco chtít a vy můžete cítit tlak ze všech stran. Ani váš milostný život není imunní vůči pochybnostem, které jako by se vám vznášely nad hlavou. Žádný kompromis pro vás není možný, Berani. Jen vydržte a vězte, že přicházejí klidnější dny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.