Nezkrotný majitel motorestu U farmáře z Ano, šéfová! vařil v Prostřenu! Tehdy mu natáčení nevadilo?
Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Zdroj: archiv FTV Prima/ Ano
Že je vám Pavel Leden z pondělního premiérového dílu Ano, šéfová! povědomý? Před rokem jste ho mohli vidět na Primě v amatérské soutěži kuchtíků Prostřeno! Dnes mu patří motorest U farmáře, kam si pozval aktéry pořadu Ano, šéfová!, aby mu pomohli do prázdného podniku přilákat lidi. Pak chtěl ale natáčení ukončit, vůbec se nebál opakovat, jak "kašle" na normy. Připomeňte si Pavla a jeho kuchařské sny níže.
S takovou arogancí se štáb ani samotní aktéři pořadu Ano, šéfová!? nesetkali. Před závěrečným hodnocením majitel motorestu evidentně raději ujel.
Přitom se Pavel Leden ještě předloni držel dvou osobních mott: "Láska a víra nás spojí" a "Neuč mě chodit, když chci lítat."
První kuchařské kroky se rozhodl ukázat v soutěži amatérských kuchtíků Prostřeno!
Podívejte se, jak Pavel Leden zkoušel vařit v pořadu Prostřeno!
Přímo vzlétnout se pokusil, když si otevřel vlastní motorest U farmáře kousek od Děčína. Zrekonstruovaná hospoda vypadá dobře, ovšem zeje prázdnotou. Proto si Pavel Leden pozval na pomoc pořad Ano, šéfová!
Během natáčení byl ale tak nervózní, že ho nakonec chtěl dokonce předčasně ukončit.
Podívejte se na vyostřené scény z natáčení premiérového dílu Ano, šéfová! z Huntířova – z motorestu U farmáře.
Pavel Leden se vyučil číšníkem v hotelové škole v Teplicích. V gastronomii se pohybuje od sedmnácti let. Začínal jako pomocník, poté se vypracoval a skončil na pozici provozního manažera ve Švýcarsku, kde několik let žil.
S motorestem v Huntířově začínal zhruba před rokem. Chtěl tady hostům nabídnout kuchyni na vysoké úrovni, snil o podniku po vzoru těch švýcarských, vařících z kvalitních lokálních surovin.
Během natáčení pořadu Ano, šéfová! se ale ukázalo, že Pavel neumí hospodařit se surovinou a co hůř, na jakoukoliv radu a poznámku reaguje dost arogantně. Až s podivem je, že odmítá respektovat normy, které jsou pro jiné takřka svaté.
Prý to takto dělají všichni!?
Podívejte se na další scénu, kterou by asi hygienici vidět nechtěli:
V Pavlově podniku všechno trvá, špatná organizace personálu je nepřehlédnutelná, a když během zátěžového testu dojde na šéfkuchařův burger, je uvnitř syrový.
Z minulosti si majitel nese milionové dluhy, o čemž nerad mluví. Spolu s kamarádem vedl podnik Daliborka v Děčíně a nedařilo se mu ani v případě provozu další hospody.
Před Jitkou a Santem stojí opravdu nelehký úkol.
Celý premiérový 3. díl pořadu Ano, šéfová! z motorestu U farmáře si nyní můžete přehrát online na iPrima.cz