Celebrity

5. října 2023 15:07

Vanesa Havlíková

Babi Ivanky Trumpové oslavila 97 let. Stále nás drtí v hrách, píše dojatá vnučka

Dcera bývalého amerického prezidenta Ivanka Trumpová (41) společně s rodinou uspořádala v Americe babičce Marii Zelníčkové narozeninovou oslavu. Poté, co minulý rok v červenci navždy odešla její maminka Ivana (†73), je pro ni babička jedním z nejbližších rodinných příslušníků a společného času s ní si velmi váží.

Rodačka ze Zlína, jejíž dcera Ivana byla první manželkou Donalda Trumpa (77), oslavila 97. narozeniny. Přestože už několik let žije v USA, k České republice bude mít vždy blízko.

„Minulý týden jsme oslavili 97. narozeniny mé Babi. Máme velké štěstí, že Babi žije s námi v Miami posledních pár let. Jsem vděčná za každou lekci, každý příběh a každý večer plný her, kdy nás stále všechny poráží ve hře Jenga! Jsou to jednoduché společné chvíle, které definují bohatství života. Vážím si každé vteřiny s ní!,“ popsala Ivanka Trump na svých sociálních sítích a přiložila společnou fotografii se svou babičkou.

Čtěte také: Ivanka Trump si v Praze užívala přepychu: Pětihvězdičkový hotel s wellness a masážemi

Společného času s babičkou Zelníčkovou si váží

Dcera Donalda Trumpa babičce uspořádala oslavu společně s manželem Jaredem Kushnerem a dětmi Josephem, Theodorem a Arabellou v domě na Floridě. Marie Zelníčková se na veřejnosti v posledních letech příliš neobjevovala, a to právě z důvodu přesídlení za vnoučaty do USA. Společného času s babičkou Marií si tak všichni váží.

Mohlo by vás zajímat: Ivanka Trump se chlubí luxusní adresou. Právě předělává bydlení za 530 milionů

Krásný vztah s vnučkou potvrdila v jednom rozhovoru i sama Marie Zelníčková. „Stará Ivana mě na víkend předá třeba Ivance, to je zlatý člověk a moc pěkně o mě pečuje. Taky její muž je strašně hodný, celá jeho rodina. Jsou to židé, velcí boháči, ale moc skromní,“ uvedla Zelníčková v rozhovoru pro MF DNES v roce 2017.

Hezké vztahy má i s bývalým americkým prezidentem Donaldem, jak sama potvrdila v roce 2018 v rozhovoru pro Blesk.cz. „Moc se o politice nebavíme. Ale spíš o rodině. I když… Jednou mne vezl autem a rozhodoval se kandidovat. Babi, mám do toho jít? ptal se. Já jsem mu to moc nedoporučovala, ale věděla jsem, že má svoji hlavu, ambici, že už má všechno a toto ještě ne. On moc dobře ví, že ho znám dokonale. I maličkosti,“ prozradila tehdy Zelníčková.

Ivanka Trumpová má k Česku stále blízký vztah:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.