Celebrity

5. října 2023 15:07

Vanesa Havlíková

Babi Ivanky Trumpové oslavila 97 let. Stále nás drtí v hrách, píše dojatá vnučka

Dcera bývalého amerického prezidenta Ivanka Trumpová (41) společně s rodinou uspořádala v Americe babičce Marii Zelníčkové narozeninovou oslavu. Poté, co minulý rok v červenci navždy odešla její maminka Ivana (†73), je pro ni babička jedním z nejbližších rodinných příslušníků a společného času s ní si velmi váží.

Rodačka ze Zlína, jejíž dcera Ivana byla první manželkou Donalda Trumpa (77), oslavila 97. narozeniny. Přestože už několik let žije v USA, k České republice bude mít vždy blízko.

„Minulý týden jsme oslavili 97. narozeniny mé Babi. Máme velké štěstí, že Babi žije s námi v Miami posledních pár let. Jsem vděčná za každou lekci, každý příběh a každý večer plný her, kdy nás stále všechny poráží ve hře Jenga! Jsou to jednoduché společné chvíle, které definují bohatství života. Vážím si každé vteřiny s ní!,“ popsala Ivanka Trump na svých sociálních sítích a přiložila společnou fotografii se svou babičkou.

Čtěte také: Ivanka Trump si v Praze užívala přepychu: Pětihvězdičkový hotel s wellness a masážemi

Společného času s babičkou Zelníčkovou si váží

Dcera Donalda Trumpa babičce uspořádala oslavu společně s manželem Jaredem Kushnerem a dětmi Josephem, Theodorem a Arabellou v domě na Floridě. Marie Zelníčková se na veřejnosti v posledních letech příliš neobjevovala, a to právě z důvodu přesídlení za vnoučaty do USA. Společného času s babičkou Marií si tak všichni váží.

Mohlo by vás zajímat: Ivanka Trump se chlubí luxusní adresou. Právě předělává bydlení za 530 milionů

Krásný vztah s vnučkou potvrdila v jednom rozhovoru i sama Marie Zelníčková. „Stará Ivana mě na víkend předá třeba Ivance, to je zlatý člověk a moc pěkně o mě pečuje. Taky její muž je strašně hodný, celá jeho rodina. Jsou to židé, velcí boháči, ale moc skromní,“ uvedla Zelníčková v rozhovoru pro MF DNES v roce 2017.

Hezké vztahy má i s bývalým americkým prezidentem Donaldem, jak sama potvrdila v roce 2018 v rozhovoru pro Blesk.cz. „Moc se o politice nebavíme. Ale spíš o rodině. I když… Jednou mne vezl autem a rozhodoval se kandidovat. Babi, mám do toho jít? ptal se. Já jsem mu to moc nedoporučovala, ale věděla jsem, že má svoji hlavu, ambici, že už má všechno a toto ještě ne. On moc dobře ví, že ho znám dokonale. I maličkosti,“ prozradila tehdy Zelníčková.

Ivanka Trumpová má k Česku stále blízký vztah:

Sdílejte článek
Štítky babička rodina oslava narozeniny Zlín Ivanka Trumpová Česko USA Donald Trump Miami Ivana Trumpová slavnost Jared Kushner

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.