Celebrity

1. října 2024 07:00

Vanesa Havlíková

Bára Basiková se experimentů nebojí. Zkrátila vlasy a nosí svěží blond mikádo

Fanoušci Báry Basikové (61) jsou nadšení. Zpěvačka totiž od svého kadeřníka přišla se zbrusu novým účesem. Za život vyzkoušela již řadu vlasových proměn, tentokrát se rozhodla pro svěží blond mikádo.

Oblíbená česká zpěvačka Bára Basiková opět dokázala, že se nebojí experimentovat se svým vzhledem. Tentokrát překvapila své fanoušky na sociálních sítích výraznou proměnou účesu, díky které dle reakcí sledujících omládla o několik let.

Čtěte také: Monika Marešová změnila účes. S ofinou podle fanoušků vypadá jako Sandra Bullock

Blond mikádo

Populární umělkyně prošla v minulosti již několika vlasovými proměnami. Veřejnost si ji může vybavit s černými vlasy, hnědými a v poslední době především s blond barvou, ve které vypadá dle fanoušků nejlépe.

Z toho důvodu se u světlé barvy rozhodla také zůstat. Změnila však radikálně délku. Dlouhé vlasy vyměnila za krátké, trendy mikádo, které nosila již před lety. Tato změna dle názorů sledujících zpěvačce opět velmi prospěla. Důkazem je i řada pozitivních reakcí pod zveřejněným snímkem.

„Sluší,“ vzkázala zpěvačce bývalá první dáma Dagmar Havlová. „Super chic,“ uvedla zpěvačka Monika Absolonová. „Jste kočka,“ napsal jeden z fanoušků. „Je to úžasný,“ zareagoval další ze sledujících.

Bára Basiková v minulém roce oslavila 60. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky vlasy zpěvačka účes celebrity Bára Basiková kadeřník sestřih umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 10. 2024

Dlouho očekávaná dovolená nebo stěhování, které jste si přáli uskutečnit, by dnes konečně mohly být možné. Než se vydáte na cestu, možná bude třeba vyřídit nějaké papírování. V hlavě se vám mohou honit myšlenky na obchodní postup a možná zvážíte absolvování jednoho nebo dvou kurzů, které zvýší vaši prodejnost a pomohou vám přiblížit se k dosažení vašich cílů.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.