Beauty produkty, bez kterých se neobejdete. Multifunkční olej i rtěnka s dlouhou výdrží

Každá z nás má ve své pečující rutině produkty, které by už za nic nevyměnila. V redakci Prima Ženy jsme se pustily do testování základních kousků, jako jsou tekuté oční stíny, hydratační rtěnka či houbičky na make-up a přinášíme výběr, který nás nadchl.

Dekorativní kosmetika

1. Tekutá rtěnka, která se nedrolí

Také pořád hledáte univerzální rtěnku, která dobře kryje, nevysušuje rty a hlavně vydrží? S tekutou rtěnkou NOBEA Day-to-Day Matte Liquid Lipstick jsme zkusily téměř vše, co bývá pro barvu na rtech smrtelné. Pokud se vám přece jen povede ji během dne postupně setřít, smýt vodou při pití nebo slíbat, stále si zachovává svou největší výhodu, a sice že se nedrolí.

2. Matná rtěnka s hladkým efektem

Matné rtěnky jsou hit, ale ne každá na rtech vytvoří hladký efekt. Zalézání do „vrásek“ bývá poměrně častým vedlejším účinkem. Pokud na něj trpíte, je potřeba zaměřit se na péči o rty, a dále samozřejmě záleží i na výběru rtěnky. NOBEA Day-to-Day Matte Lipstick obsahuje olej z maracuji, díky kterému po rtech při nanášení příjemně klouže a vytváří sametový matný vzhled. Je dobře pigmentovaná a nemusíte se bát, že by se barva do hodiny přesunula na váš hrnek s kávou.

3. Jemná hydratační rtěnka s dobrým pigmentem

Pro milovnice klasiky i pro všechny ženy, které na rtech snesou maximálně balzám, doporučujeme hydratační rtěnku NOBEA Day-to-Day Hydrating Lipstick. Krémová textura je příjemná, zároveň je ale rtěnka dost pigmentovaná a dobře kryje už po nanesení jedné vrstvy.

Všechny tyto rtěnky jsou dostupné v mnoha odstínech.

4. Tekuté oční stíny, které se neslévají

To samé jako u rtěnky platí u očních stínů – ani u nich nechceme barvu slitou v záhybech kůže na víčkách. Pod jakékoliv stíny doporučujeme nejdřív použít bázi, kterou nanesete rovnoměrně v tenké vrstvě. Poté následuje aplikace očních stínů. NOBEA Metal Liquid Eyeshadow dobře kryjí už v jedné vrstvě a mají luxusní metalický efekt. Můžete je nanášet aplikátorem nebo použít prsty a tenkou vrstvičku vklepat do víčka. Líbí se nám, že jsou stíny voděodolné a neobsahují velké třpytky, hodí se tedy na denní i večerní líčení. Na výběr je z několika poměrně neutrálních a univerzálních barev.

5. Hluboký a intenzivní pohled

Zkusili jsme také paletku NOBEA Day-to-Day Rosy Glam Eyeshadow Palette a přestože existuje i v hnědých odstínech Natutrally Nude, doporučujeme tyto fialovo-růžové. Nebojte se experimentovat a kombinovat, tyto stíny jdou opravdu sladit s jakoukoliv barvou očí. První řada stínů je vhodná na každodenní líčení, další dvě řady jsou odvážnější. Navíc si můžete vybrat mezi matnými, metalickými i lesklými. Potěšilo nás, že nepráší a skvěle drží, při vrstvení se dá docílit opravdu sytých odstínů. Pro lepší efekt a výdrž nezapomeňte na bázi pod oční stíny.

Aplikace líčidel a odličování

Nejen výběr samotné dekorativní kosmetiky ovlivní to, jak dlouho vám líčení vydrží. Jestli jste někdy vyzkoušely více různých aplikátorů, určitě nám dáte za pravdu, že na nich také záleží.

1. Houbičky na make-up

Vrcholem sjednocené a zářivé pleti je make-up. Jakmile najdete ten správný, který vám bude vyhovovat, přichází na řadu jeho precizní aplikace. Té docílíte díky správně tvarovaným houbičkám – jsou ideální na roztírání velkých ploch na tvářích i detailní nanášení například v oblasti očí. Houbičky na make-up BrushArt jsou jemné, nevytvářejí skvrny a potěšilo nás i jemné růžové provedení.

2. Sada štětců

Pokud nejste fanynky houbiček, doporučujeme Sadu štětců BrushArt. Ta se vám ostatně bude hodit i na další líčidla, než jen na make-up. Kromě štětce na aplikaci make-upu obsahuje i štětec na pudr, dále multifunkční štětec 2v1 a plochý zkosený štětec na nanášení stínů nebo doladění obočí či očních linek. Pozor, tyto štětce nepouštějí štětiny, hurá! Měkké syntetické štětinky se dobře udržují a jsou husté, i začátečník tak zvládne aplikaci líčidel beze šmouh. Štětce mají praktickou kratší délku, takže se vejdou do každé kosmetické taštičky a dobře se s nimi pracuje. Díky krásnému balení a trendy barvám se hodí i jako dárek.

3. Ekologické a funkční odličování

Po každém líčení musí dříve nebo později následovat odličování. A tím později nemyslíme druhý den po party – s make-upem nikdy spát nechoďte, odlíčení je zdravým základem denní beauty rutiny! Jednorázové polštářky každý zná, ale proč nezkusit alternativu, která je funkční a navíc ekologická? Jemné Odličovací rukavice BrushArt jsou vyrobeny z mikrovlákna, které má elektrostatické vlastnosti, díky kterým pleť vyčistí snadno a rychle. Před použitím se namočí v teplé vodě a vyždímou, pleť tedy nedrhnou, naopak si na ně snadno zvyknete jako na součást večerního rituálu. Po použití je stačí propláchnout teplou vodou, dají se ale i vyprat na 30 stupňů Celsia.

Péče o tělo a vlasy

1. Multifunkční zkrášlující olej

Olej pro všechny typy vlasů i pleti? Nehledejte v tom žádnou magii ani často pranýřovanou chemii. Jde o Multifunkční mandlový olej NOBEA, který vyživuje, ale nemastí. Dá se využít na tělo, obličej, kůži kolem nehtů či na vlasy. Skvělý je i na masáž nebo baňkování. Kromě oleje ze sladkých mandlí obsahuje vitaminy a extrakt ze zeleného čaje, díky kterým pomáhá zjemňovat a hydratovat.

2. Speciální ručník na vlasy

Jeden ručník na ruce, jiný na obličej, další osušku na tělo, a pak ještě zbývají vlasy. Koupelnu věčně ověšenou mnoha ručníky a osuškami nechce asi nikdo. A pokud máte navíc delší vlasy a chcete je před vysušením na chvíli zabalit, potřebujete na ně další velkou osušku. Nebo speciální savý ručník. BrushArt Home Salon Hair Towel nás dostal svým jemným materiálem i perfektní savostí. Může chvilku trvat, než se do něj naučíte své vlasy vhodně sbalit, ale v tom pomůže praktické poutko na jedné straně a knoflík na druhé. V koupelně pak zabere minimum místa a prát ho můžete v šetrném programu na 30 stupňů Celsia.

Lakování nehtů

1. Trendy laky s gelovým efektem

Gelové nehty bez profi práce manikérky a vytvrzování ve speciální lampě? Nebudeme lhát, na tohle běžné laky opravdu nestačí. Pokud ale hledáte kvalitní lak na nehty s gelovým efektem, který zatvrdne na vzduchu bez lampy, zkuste NOBEA Day-to-Day. V sadě je několik nadčasových odstínů a průhledný lesklý top coat. Doporučením výrobce je před nanesením top coatu aplikovat dvě vrstvy laku, vyzkoušely jsme ale i jednu a krytí je kvalitní. Dále už záleží, jak moc dáváte svým nehtům zabrat, nám ale vydržel celý týden při běžných kancelářských i domácích pracích, včetně mytí nádobí, venčení psa nebo cvičení.

2. Praktická sada na pedikúru

A protože věříme, že i během zimy pečujete o své nehty na nohou, doporučujeme praktickou Sadu na pedikúru BrushArt Berry. Oddělovače prstů se hodí nejen na lakování nehtů, ale i na běžnou péči. Součástí sady je také malý praktický pilník, to vše v malé cestovní taštičce na zip.

Sdílejte článek
Štítky kosmetika krása rtěnka ručník nehty štětec líčení péče o pleť dekorativní kosmetika Notino BrushArt Nobea

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.