Bizár v kulinářském pořadu: Čichání acetonu, osobní bubák a mazlíček žába

Bizarní Karol: Čichá aceton, ve sklepě má bubáka a na večeři přijde s žábou

V oblíbené kulinářské soutěži se nedočkáme jen výborných receptů, ale divákům kolikrát spadne brada nad bizarnostmi některých lidí. Slečna Karol kupříkladu šokovala své soupeře svým osobním bubákem, který žije u ní ve sklepě, čicháním acetonu nebo žábou jako domácím mazlíčkem.

Extravagantní Karol zaujala ostatní soutěžící z kulinářského pořadu okamžitě. A to nejen pozdravem „čégo“. Na první pohled se od většiny odlišuje. Barevné šaty s květy doplněné šátkem s rybičkami by si každý neoblékl. „Já jsem chodící chaos a je to způsob, jakým se vyjadřuju,“ charakterizovala samu sebe výstřední slečna.

Kromě výrazného vzhledu šokovala své soupeře i netradičním doplňkem. Na návštěvu si totiž s sebou v plastové krabičce přinesla žábu. „Jmenuje se Fela. Všude se mnou felí,“ vysvětlila její nevšední jméno udiveným teenagerům, a dokonce jim neváhala svého mazlíčka ukázat. „To není skokan. Je to úplně líná ropucha,“ uklidňuje přítomné, kteří mají obavy, aby jim obojživelník neskočil do jídla.

Ti navíc netuší, jakou zábavu jim Karol nachystá u sebe doma. Když hostí ve svém bytě účastníky soutěže Prostřeno!, které můžete sledovat každý všední den od 17:50 na Primě, vezme přímo před jejich zraky žábu z krabičky a hodlá jí rovněž naservírovat pokrm – cvrčky. Ti se ale naneštěstí rozutečou do všech stran a udivení přítomní nevědí, zda se mají smát, nebo chytat rychlý hmyz.

Kromě žáby má Karol i vlastního bubáka

Zdaleka to ovšem není konec bizarností slečny Karol. Má totiž své vlastní strašidlo! „Hanuš je můj osobní bubák a žije buď ve sklepě, nebo v koupelně,“ představuje Karol pyšně blonďatou dívku. „Nelekla jsem se, ale hodně mě to udivilo,“ neskrývala menší šok jedna ze soutěžících, když viděla bubáka Hanuše skrčeného ve sklepě. „My jsme z toho byli všichni zmatení a vyjukaní. I bubák vypadal docela vyjukaně,“ komentovala další účastnice nečekaného sklepního obyvatele. „Já bizár fakt miluju, ale tohle už mi přijde spíš trapné,“ dodala nakonec.

Jako by toho nebylo málo, extravagantní Karol odhalila i svou „čichací úchylku“. „Trochu to tady smrdí. To se radši načuchám acetonu,“ překvapila při návštěvě kravína, kde to samozřejmě zrovna libě nevoní. Nicméně mít hned po ruce připravený odlakovač jako záchranu a snažit se jím přebít puch, to se jen tak nevidí. U jedinečné Karol, jež se nebojí ani extrémně výrazného a nestandardního líčení, je to ale jen další položka její výstřednosti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.