Bláznivý týden v Prostřeno! s opilým rapperem a modrou influencerkou v převleku

Unavený Neny - Prostřeno! S28 (20)

V Prostřeno! tentokrát budou v převaze ženy. Budou tři, muži jen dva. Přesně taková bude sestava, která bude bojovat o titul nejlepšího amatérského kuchaře. A navzájem si nedarují vůbec nic. Jak se podaří všem soutěžícím do svého menu nenápadně zahrnout úkol týdne, kterým je příprava tiramisu?

Prostřeno! se v příštím týdnu bude odehrávat v Praze a okolí. A půjde o velice zajímavý souboj. Kdo si představení v kuchyni užije a komu se moc dařit nebude? Někoho zradí náročné menu, jiný si neporadí ani s instantními pokrmy. Kdo se ukáže jako největší taktik a hráč? Soutěžící budou tradičně bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může vynést 10 tisíc navíc. Ze stejné částky se pak bude těšit i jeden z diváků. Pokud ovšem bude mít trochu štěstí. Sledujte proto Prostřeno! a hlasujte – třeba to budete právě vy!

Pondělí: Influencerka Marie (21) si nechá říkat Mery, na sítích Locorory

Té více než o excelentní kuchařský výkon šlo o šokující provokaci. Už samotné menu hosty na papíře velmi překvapí. Banánové pokušení, mléčný sen, kamarádské koryto a s*x na talíři. Hosté hádají, kdo takové menu mohl vymyslet, zda se jedná o recesi, nebo o někoho s nedostatkem sexu v životě. „Mery“ je vyznavačkou bláznivých kostýmů. V jednom z nich hosty také přivítá a pozve je do půjčeného bytu. To jim ovšem neřekne a vymyslí si příběh o bratrovi, který zbohatl na internetu. Proto má tak drahý byt. Hosté postupně zjišťují, že pondělní večer je plný výmyslů a že je hostitelka tak trochu tahá za nos. Nejvíce se tomu snaží přijít na kloub rapper Nenad.

Úterý: Rapper Nenad menu sestavoval z jídel, která sám vymyslel

Má přítelkyni Dajánu, děti zatím nemají. Jeho život se točí kolem hudby, koncertů, zábavných projektů, podcastů, streamování a propagací firem. Přihlášení byl nápad jeho okolí, lidé kolem něj mu říkali, ať to zkusí. Hosté po prvním večeru vůbec netuší, že s nimi u stolu sedí bývalý profesionální fotbalista a nyní známý rapper a influencer, o kterém toho už mohli hodně slyšet. Když se jim Nenad neboli Neny svěří se svým turbulentním životním příběhem, budou z toho mít oči na vrch hlavy. U plotny se ale dokáže otáčet. Připraví mini tortilly, hráškový krém, rýži s kuřecím a omáčkou à la kuchař a jahodové potěšení. Jak si hosté pochutnají na jeho menu? A budou mini tortilly opravdu mini, nebo hned na úvod hosty zasytí? Uvidíte v úterý na prima+ a vpodvečer na Primě.

Středa: Zlatnice Iva vsadila na českou klasiku v moderním podání

Žije společně s přítelem a dcerou, které je devět let. Do pořadu se přihlásila z hecu, a pokud by vyhrála, peníze by použila na cestování. Iva slibuje tapas, hráškovou polévku, hovězí na houbách s rýží a Míša řezy. Jenomže tapas budou spíš tak trochu trapas. Vůbec se totiž nebude jednat o španělskou pochoutku, jak si hosté myslí. Iva pracuje jako zlatnice a svou profesi v sobě nezapře. Přesně ví, jaké šperky má kdo na sobě. Atmosféra bude druhý večer náležitě uvolněná a všichni budou zvědaví, v jakém kostýmu přijde Mery tentokrát. Extravagantní soutěžící je opět dokáže překvapit. Hlavně popichováním Tomáše. Nenad pořád chválí a vypadá značně unaveně. Jaký má důvod? Dozvíte se ve středu.

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.

Čtvrtek: Realitní makléřka Šárka (47) předvede moderní a luxusní bydlení

Přihlásila se do Prostřeno! podruhé, protože je akční a pořad stále sleduje. Poprvé v něm účinkovala před 12 lety. Výhru by použila na běžné potřeby domácnosti. Vsadí na složité menu, kde budou dvě přílohy a spousta věcí navíc. Šárka chce připravit lososový tatarák s domácí bagetou, červenou řepu na kostičky s variací kozího sýru a parmazánu, špenátový krém s parmazánem a krutony, jako hlavní chod pomalu pečené maso s opečeným bramborem a bramborovými lupínky, domácí tatarskou omáčkou a domácím barbeque a ještě k tomu přidá Caesar salát s opečenou slaninou a na závěr štrúdl. Už jen na papíře je jasné, že příprava menu dá hostitelce pořádně zabrat, tolik chodů se snad ani nedá stihnout. Šárka se při přípravě menu pořádně zapotí a hosté budou chvíli čekat. Nejvíc se bude těšit na Nenyho, který jí padl do oka. Škoda jen, že bude společensky unavený a nebude s ním rozumná řeč.

Pátek: Pro IT specialistu Tomáše (53) je vaření koníčkem a učil se ho na kurzech

Není divu, že si troufá na složité menu. Tomáš připraví domácí houstičky s grilovaným vepřovým a remuládou z limetky, kuřecí krémovou polévku, jako hlavní chod křepelky s bramborovou kaší se smaženou cibulkou a jako dezert banánové lívanečky. Do pořadu se přihlásil sám. Když sleduje Prostřeno!, má pocit, že se do pořadu často hlásí asociální nemehla, která neumí nakrájet cibuli. Říkal si, že by nebylo na škodu se do takové partičky dostat a trošku je poškádlit. Tomáš celý týden ukazoval, že vaření rozumí, a všichni jsou zvědaví, jak si on sám v kuchyni poradí. A z jeho večera budou doslova nadšení. Nadchnou je originální recepty a nejvíce diskutované budou samozřejmě křepelky. Mery dorazí pomalovaná jako Avatarka, Neny bude mít zpoždění a přijde v náladě. Před natáčením byl totiž údajně na party. Všichni se dohodnou, že se bude raději pít voda.

A jak celý týden dopadne? Kdo vyhraje? Sledujte už v pátek, co jste v týdnu nepostřehli! Těšte se na závěrečné pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících se totiž hodně dozvíte!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.