Celebrity

4. března 2024 15:20

Kisa Císařová

Borek nebo Astík. Moderátor Tomáš Zástěra hledá jméno pro potomka v psím kalendáři

Tomáš Zástěra o jménu pro dítě - Česko na grilu (1)

Nebude to dlouho trvat a Tomáš Zástěra (44) se stane otcem. Jestli se mu s partnerkou narodí holčička, nebo chlapeček, zatím ani jeden z rodičů neví. Byť nastávající maminka má svůj tip. Co se jmen týče, zamilovaná dvojice se shodla na tom pro holčičku. Pro chlapečka ale zatím žádné vhodné nenašli. Moderátor proto začal hledat inspiraci v kalendáři pro čtyřnohé mazlíčky.

Vybrat jméno. To je jedna z radostných povinností a součástí přípravy na příchod potomka. Zjednodušit ji pomůže, když nastávající rodiče vědí, jestli se mohou těšit na chlapce, či dívku. „Zatím ještě netušíme. Partnerka má utkvělou představu, že to bude dívka. Nicméně na brzkém vyšetření, které bude už za pár dní, se to dozvíme. Takže se ukáže, jestli je ta intuice správná, jak to u žen většinou bývá,“ svěřil webu Prima Ženy Tomáš Zástěra a poslední větou dal také jasně najevo, že pocitům své těhotné přítelkyně důvěřuje. Kdyby se skutečně potvrdilo, že má dlouhovlasá brunetka s pronikavě zelenýma očima pravdu, značně by to zamilované dvojici usnadnilo současnou situaci výběru jmen.

Pro dívku ano, pro chlapce ne

„U holčičího jména máme nějakou představu, prozrazovat ji ještě ale úplně nebudu. Chlapecké jméno zatím stále nemáme. Pořád lovíme. Už jsme projížděli kalendář, ale žádné se nám úplně nelíbilo. Tak možná zkusíme ten psí. Třeba tam bude nějaké zajímavé jméno – a bude se jmenovat například Borek nebo Astík,“ naznačil s širokým úsměvem svérázné řešení výběru jména moderátor, který se kromě velkého štěstí v osobním životě raduje i z profesního úspěchu.

Společně s Patricií Pagáčovou se totiž Tomáš Zástěra stal moderátorem zbrusu nového pořadu Česko na grilu. Už 23. března ve 20:15 odstartuje na Primě první díl rodinné soutěžní reality show, ve které se ve své nejlepší formě vrací na televizní obrazovky Zdeněk Pohlreich. Doprovodí jej kolega a kamarád Martin Svatek a oba pánové v pořadu vystoupí v roli porotců.

Grilovací sezona

Před jejich zraky se utká deset párů složených z milovníků grilování ve strhujícím souboji nad žhavými uhlíky o titul mistra grilu i zajímavou výhru. A přestože je nastávající otec Tomáš Zástěra už zhruba šest let vegetariánem, výkony soutěžích se i coby přihlížející moderátor nechal okouzlit a dobře ugrilovanou zeleninu nebo sýr naservírovat na talíř neodmítl.

Co je Tomášova nejoblíbenější ingredience na gril? Dodržují s partnerkou pro mnohé klasické schéma muž griluje a žena uklízí? A rozhodl se otec v očekávání v případě jména pro dívku pro typicky české, nebo našel inspiraci v zahraničí? To vše se dozvíte ve videu na začátku článku.

Sdílejte článek
Štítky dítě gril FTV Prima Zdeněk Pohlreich jméno Česko televizní show Patricie Pagáčová (Solaříková) Tomáš Zástěra Česko na grilu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.