Grilovačka slavných: Pohlreich obstaral flák masa, vegetarián Zástěra jen koukal

Zdeněk Pohlreich o grilovacím guru

U příležitosti představení nové soutěžní show Česko na grilu si dali dostaveníčko jeho hlavní protagonisté i soutěžící. A jak jinak si mohli zpříjemnit odpoledne než tematicky povedenou grilovačkou. Pořádného fláku masa se chopili a připravili jej Zdeněk Pohlreich (66) a Martin Svatek za bedlivého dohledu Patricie Pagáčové (35) a Tomáše Zástěry (44).

V dobrém rozmaru a v bílé košili s lehkou rozhalenkou dorazil na první grilovačku letošní sezóny Zdeněk Pohlreich. Během ní vyhlášený kuchař a dnes už i televizní matador přítomným naservíroval nejen dobře propečené a voňavé masíčko, ale stihl také společně s tvůrčím týmem představit svůj nejnovější pořad nazvaný Česko na grilu, jehož premiéra na televizi Prima se blíží. U obojího Zdeňku Pohlreichovi zdatně sekundoval jeho kolega a kamarád Martin Svatek.

Domácí grilování

Oba pánové pak rovněž prozradili, že v pořadu Česko na grilu budou společně figurovat jako přísní a nekompromisní, nicméně spravedliví porotci. Grilování a představení nové rodinné soutěžní reality show si nenechali ujít ani její moderátoři. Patricie Pagáčová ukázala v upnutém modrém svetříku a černých vypasovaných kalhotách štíhlou postavu. Dobré jídlo a pití, které ke grilování jednoznačně patří, se na drobné blondýnce rozhodně nepodepsalo. A to, jak sama herečka přiznala, s manželem Tiborem grilují rádi. A mají to i pěkně rozdělené. Zatímco Tibor je u Pagáčových grilmasterem, Patricie nastupuje posléze jako uklízecí četa. Druhý z dvojice moderátorů Tomáš Zástěra na akci přítomné překvapil přiznáním, že je už asi šest let vegetariánem.

Grilování nicméně Tomáš miluje a kdykoli má příležitost, dobrou, pořádně prohřátou a očouzenou zeleninu či žampiony prý nikdy nevynechá. Však se taky ke grilu umí postavit, a to nejraději na chalupě v přítomnosti své, v současné době těhotné, přítelkyně. V pořadu Česko na grilu ale grilování porotci i moderátoři přenechají soutěžícím. Deset dvojic bude mít deset dílů na to, aby svými výkony ukázaly, že během časového limitu dokáží splnit specifické zadání týkající se určité suroviny či způsobu přípravy. Česko na grilu startuje už 23. března ve 20:15 na Primě.

Sdílejte článek
Štítky grilování gril maso Zdeněk Pohlreich TV Prima Patricie Pagáčová (Solaříková) Tomáš Zástěra Zdeněk Pohlreich Česko na grilu

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 5. 2024

Jste vstřícní, Berani, ale ve vztazích si často pletete pomáhání s výchovou. Máte tendenci se hodně obětovat. Dnes se možná naučíte říkat ne, když budete mít pocit, že váš partner překročil hranice toho, co mu můžete dát. Pokud to uděláte, možná znovu objevíte něco podstatného, co jste možná cestou ztratili – své ego.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.