Celebrity

11. října 2024 07:30

Michaela Vlčková

Bývalý soused Štikových popsal, co se dělo u nich doma. Vyvrátil, že by byl Michal tyran

Monika Binias se svým bývalým manželem Michalem Štikou nemá příliš dobrý vztah. Oba o sobě navzájem nehovoří zrovna hezky. Před nedávnem Monika například přišla s tvrzením, že ji Michal bil. Ovšem toto tvrzení nyní vyvrátil bývalý politik Marek Černoch. Několik let byl sousedem rodiny Štikových a tak popsal, co se u nich doma odehrávalo. Chování Binias pak označil za extrém.

Někdejší politik Marek Černoch, syn slavného zpěváka Karla Černocha, byl více než tři roky sousedem rodiny Štikových. V Hostivicích vedle nich bydlel i v době, kdy Ornella a Charlotte procházely pubertou.

Není tomu dlouho, co Monika Binias vznesla proti svému bývalému manželovi vážné obvinění. Tvrdila, že v době trvání manželství s Michalem se stala obětí domácího násilí. „Opravdu mě mlátil a měla jsem kvůli němu osm stehů na hlavě. Jednou mě dokonce tak škrtil, že jsem upadla do bezvědomí, a když jsem se probudila, on si oddechl, že ho nezavřou,“ pronesla dříve Binias. Reagovala tak na rozhovor, ve kterém ji Michal Štika označil za nechutné stvoření a odpornou osobu, která nemá obdoby.

Mohlo vám uniknout: Michal Štika se ostře vyjádřil ke své ex Monice Binias: Odporný člověk, pozvracel bych se

Bylo to peklo, Monika je hlučná

Že by byl ale Michal násilník a Monika týraná žena, si bývalý soused rozhodně nemyslí. „To nevím. Jedině, že by to bylo hluboce skryté. Ale pochybuji o tom,“ řekl Marek Černoch webu eXtra.cz.

Přestože Monika prý velmi často a hlasitě řvala, byla s ní i legrace. „Monika je Monika. Zažil jsem její křiky, taková je, to nehraje. Ale zase s ní dokáže být legrace. Taky umí být strašná. Někdy to bylo peklo,“ vzpomínal Černoch s tím, že Michala litoval. „Je to takový kolotoč. Vlastně mi bylo líto jejího manžela. Byl tichý, klidný, vždycky to od ní schytal,“ vyprávěl.

Rodinu Štikových zažil ještě v době, než plnili mediální stránky. Hlasité hádky pro něho byly zábavou. „Bylo to v době, než začali být známí v bulvárech. Kolikrát jsem se bavil. Ty domy jsou spojené zdí a mají vedle sebe zahrady, takže jsme zažívali velké story. Kolikrát na terase byly slyšet jejich divoké rozhovory,“ popsal někdejší soused.

„Monika je asi hodná ženská, ale je hlučná. Michal byl kliďas,“ řekl s tím, že expartner Moniky toho hodně snesl. „Vydržel strašně dlouho, než vybouchl. Dokázal rupnout, když už toho bylo moc. Pak začal řvát taky, Monika do toho samozřejmě taky křičela, až to slyšely celé Hostivice, také lítaly kufry od taxíku až ke dveřím. Ale že by ji mlátil, to jsem sám nezažil,“ upozornil.

Čtěte také: Michal Štika se obul do ženicha dcery Charlotte: Ultrasocka a ještě divně mluví

Webu také sdělil, že generálem byla doma Binias. „Monika tomu doma velela. Kolikrát jsem si říkal, že být na Michalově místě, erupce přijde mnohem dřív. Dokázala by mě vytočit rychleji,“ přiznal.

Monika také chrlila zprávy o tom, že Michal holdoval alkoholu. Ovšem ani to nemohl Marek Černoch potvrdit. „Michala jsem opilého nezažil,“ doplnil.

Svatbu domluvil Černoch

V pátek 20. září se na radnici v Hostivicích konal obřad, při kterém si Charlotte Štiková řekla své ano s partnerem Martinem Stefanem.

Mohlo by vás zajímat: Monika Binias si připisuje zásluhy: Svatbu, ubytování i hostinu jsem Charlotte zařídila já

Místo konání na poslední chvíli domluvil právě bývalý soused Moniky. Marek Černoch je totiž kamarád se starostou obce, kde Štikovi dříve bydleli. „On je pohodář, dobrý chlap, tak to udělal rád a bavil se tím,“ pronesl o starostovi, který byl součástí významného dne Charlotte.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou a Sámerem Issou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky rodina Ornella Koktová Hostivice Monika Štiková expartner Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika Marek Černoch

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 10. 2024

Práce, kterou je třeba udělat, se může týkat peněz, investic a dalších finančních záležitostí. Vaše mysl je obzvláště rychlá a je pravděpodobné, že vše zvládnete dobře. Zvláště užitečné se vám budou zdát technologie. Možnost významného finančního zisku je silná, stejně jako kariérní postup. Příznivé jsou také přátelství, milostné záležitosti a rodinné vztahy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.