Celebrity

24. září 2024 13:08

redakce Prima Ženy

Michal Štika o svatbě dcery: Monika zařídila maximálně ostudu, nemělo to žádnou úroveň

V pátek 20. září proběhla očekávaná svatba Charlotte Štikové a jejího partnera Martina Stefana, s kterým se dcera Moniky Binias seznámila teprve před pár měsíci. Celá veselka proběhla velmi narychlo a byla jedno velké faux pas. Pobouřila dokonce i otce nevěsty Michala Štiku, který se nyní ke všemu poprvé vyjádřil.

Svatba Charlotte Štikové a jejího partnera Martina byla jedno velké faux pas. Poté, co na internetu začalo kolovat video, kde se Monika Binias snaží odehnat fotografy od své dcery a nešetří při tom vulgárními slovy, jejich veselku potkala ještě celá řada karambolů. Nejenže nevěsta zaspala příchod vizážistky, ale také ženich dorazil na místo v obleku s neodstřiženými cedulkami z obchodu, svatební prsteny byly vypůjčené a celý obřad poté završila dokonce svačinka v rychlém občerstvení.

Čtěte také: Charlotte Štiková promluvila o zkažené svatbě. Odpustím, ale nezapomenu, vzkázala rodině

Vyjádření Michala Štiky

K poněkud bizarní události se nyní vyjádřil pro web eXtra.cz také otec nevěsty, Michal Štika, který se obřadu raději nezúčastnil. Vše ale viděl v médiích. „Samozřejmě se mi jen potvrdilo, že bych maximálně tak dostal od Moniky přes držku, kdybych se tam objevil. Přesně to jsem říkal dopředu a chtěl jsem se toho vyvarovat. A tyátr tam vlastně dokázala udělat, i když jsem nedorazil,“ prozradil.

Hanbou bych se propadal, říká Štika

„Nic moc jsem od toho upřímně neočekával. Ale to, co jsem viděl, to mi tedy fakt vyrazilo dech. Byl jsem úplně v šoku. Frajer si v obchodě půjčil oblek, k tomu si nevzal ani ponožky, což je šílené faux pas. Vždyť neměli s sebou ani prstýnky! Vím, že se matinka Charlotte pak všude chvástala, jak to úžasně zařídila, přitom očividně zařídila velké kulové a jen ostudu. Ta směšná hostina, kdy se tam jedl nějaký guláš… Hanbou bych se propadal. Nemělo to žádnou úroveň,“ nešetřil Štika kritikou.

„Matka Charlotte si taky schválně vzala světlé oblečení, aby na sebe strhla pozornost, která měla náležet nevěstě. Byla to trapnost. To stvoření je samo o sobě neskutečná fraška, že to nemá obdoby,“ míní otec Charlotte.

„Vůbec tomu nerozumím. Charlotte byla v dětství zvyklá na úplně jinačí úroveň. Musím přiznat, že jsme rodinné oslavy až přeháněli, ale měly úroveň. Byly v restauraci, všechno bylo vypiplané, nachystané, ne takový přiblblý miniraut. A k tomu ani dcera vůbec nebyla upravená,“ nechápe otec nevěsty.

„Vyrůstala v tom, že každé ráno snídala na dokonale prostřeném stole. Na tom jsem si zakládal, abychom jako rodina snídali takhle. A dopadne to tak, že má svatbu a pije alkohol z minilahviček a ani si to nepřelije do skleničky. To mi nedává rozum,“ dodal na závěr.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou, ve kterém mluví o současném životě:

Sdílejte článek
Štítky rodina společnost dcera svatba celebrity nevěsta vyjádření Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.