Celebrity

23. září 2024 15:10

Vanesa Havlíková

Moderátor Petr Vágner se zasnoubil. Přítelkyni požádal o ruku ve Španělsku

Moderátor Petr Vágner požádal svou partnerku Silvii Vlčkovou o ruku. Stalo se tak poté, co společně překonali 900 kilometrů dlouhý trail, který vedl přes pohoří Pyreneje od Atlantiku ke Středozemnímu moři a trval jim celkem 29 dní. Dvojice na sociálních sítích nyní oznámila radostnou zprávu a sdílela zamilovaný snímek.

„Laskonka řekla ANO!“ napsal známý moderátor CNN Prima News na svém Instagramu a přiložil fotografii zásnubního prstenu a své přítelkyně Silvie, kterou Vágner požádal o ruku na poloostrově ve Španělsku.

Čtěte také: Petr Vágner jde s partnerkou extrémní závod v horách. Stan jim zničily nejdřív krávy, pak vítr

Žádost o ruku

„Ano, mohl jsem svoji nastávající lásku, slunce mého života, požádat o ruku na daleko romantičtějším místě, na Maledivách, Seychelech při západu slunce, šumění moře a za zvuku romantické muziky a ohňostroje, nebo u nějakého vodopádu... ale tohle všechno je klišé,“ rozepsal se Vágner na svém Instagramu.

„Já jsem si se svojí holkou vybral už tak mnohem ‚tvrdší cestu' životem, který je sám o sobě o zdolávání nejrůznějších překážek a výzev, stejně jako těch sportovních! A po tom všem, čím jsme si spolu ještě během těch 900 km přes celé Pyreneje v horách prošli, co jsme zažili, jak nás to společně ještě posunulo a zároveň celý vztah více upevnilo, byla tohle ta nejlepší chvíle požádat Laskonku o ruku,“ pokračoval s dojemnými slovy.

„Vlastně zároveň to byl i takový happy end další naší společné životní etapy. Jsem rád, že nádherné a někdy zároveň i těžké chvíle mohu prožívat po boku člověka, kterého od prvního své momentu MILUJI a vím, že je pro mě tím jediným a pravým na světě. Děkuji, Laskonko, za to, že tě mám,“ napsal moderátor na závěr.

Milovník extrémních závodů Petr Vágner loni s partnerkou zvládl nebezpečný maraton až v dalekých Himalájích:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.