Herec Marek Němec se zasnoubil. Přítelkyni Petru požádal o ruku po dvou letech vztahu

Hvězda seriálu ZOO Marek Němec se na sociálních sítích pochlubil krásnou novinkou, a to, že svou partnerku Petru Hebkou požádal o ruku. Dvojice na Instagramu sdílela zamilované video.

Na svou partnerku Petru Hebkou už Němec v minulosti pěl samou chválu. „Je s ní sranda, je to holka z Moravy. Zamiloval jsem se, a jak jsem byl celkem odpůrce sociálních sítí, tak díky ní jsem tam začal dávat takové to partnerské blbnutí, naši lásku, kterou cítím,“ prohlásil herec, kterého mohou diváci znát také ze seriálů Sestřičky či Modrý kód, minulý rok v rozhovoru pro týdeník 5plus2.

Marek Němec s přítelkyní Petrou Hebkou tvoří pár dva roky. „Řekla ano. Přejte nám,“ napsal Němec k videu, ve kterém spolu čerstvě zasnoubený pár pózuje a ukazuje prstýnek.

O tom, jak moc je herec zamilovaný, není pochyb. „Oukej, jsme lehce nastárlí, jsme zmuchlaní, ale jsme vykoupaní v lásce. A než prdneme do hlíny, bude to ještě pořádná jízda. Je to moje šťastná hvězda a moje válečnice. Děkuju ti za všechno, co jsi mi přinesla. Miluju tě hluboce a potrhle,“ napsal například k jejich společné fotce na Instagramu.

Mohlo by vás zajímat: Marek Němec přiznal, že ho fotbal nikdy moc nelákal. Holky balil na motorku

V minulosti už byl herec jednou ženatý. S exmanželkou Johanou má dvě děti. „Vím, že jsem zničil rodinu, tak bych si přál, aby tohle bylo už na furt, abychom se společně doplazili až k výměně kyčelních kloubů,“ sdělil v rozhovoru pro 5plus2. Hercova snoubenka Petra má z předchozího vztahu také dvě děti.

Na téma lásky a líbánek můžete sledovat také novou reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.