Celebrity

13. září 2023 18:00

Karolína Oehmová

Marek Němec přiznal, že ho fotbal nikdy moc nelákal. Holky balil na motorku

Marek Němec jako trenér Růžička - Malá velká liga

V novém seriálu z prostředí fotbalu si diváci užijí spoustu zábavy. V hlavní roli se představí Marek Němec (42), který jako fotbalový trenér Honza Růžička nejde pro sprosté slovo daleko. Často holduje i alkoholu. Nyní popsal, jaký má vztah k fotbalu a na co balil holky.

Prostředí fotbalové Sparty a základní školy, to jsou hlavní kulisy seriálu Malá velká liga, kde se v hlavní roli představí trenér Jan Růžička. Ten přitahuje průšvihy a pro sprostá slova nejde daleko. „Honza Růžička shoří jak papír. Je delegován v rámci veřejně prospěšných prací na základní školu, kde trénuje malé kluky. Nesnáší děti, nesnáší všechno, co se týče mládí, má hodně statické návyky z fotbalu. Je to bývalý vynikající fotbalista, takže dával góly a má nohy do o. Ty mu dávám teda i já,“ ukazuje na své nohy herec Marek Němec a dodává, že seriál Malá velká liga je neskutečně zábavně napsaný. Už teď ho můžete sledovat na prima+.

K fotbalu netíhne, jako divák si ho užije

Sám přitom k fotbalu moc netíhne, občas se na něj ale rád podívá. „Musím ale říct, že to prostředí Sparty je charismatické. Kdyby tu sedělo spoustu lidí a já taky, tak si to jako divák užiju,“ říká představitel fotbalového trenéra Honzy Růžičky. Sport mu ale úplně cizí není. „Umřelo mi strašně moc představení, která držela moji kondičku, takže teď musím sám. Dělám kliky, lehy, mám rád kolo a vodní sporty. Nejsem ale žádný vášnivý sportovec,“ přiznává herec, kterého diváci znají i ze seriálů Modrý kód, Sestřičky či ZOO. Párkrát už se prý ale rozčílil tak, že se mu chtělo rozběhnout. Jenže kvůli špatnému dechu s tím zase skončil.

Marek Němec balil holky na motorku

Jediný úraz měl na motorce, kterou nepovažuje úplně za sport. „Byl to prostředek, který mě osvobozoval od bytí s rodinou a mohl jsem jezdit za holkami do Chebu. Tam se mi to tenkrát jednou nevydařilo a vymstilo, takže holky čekaly a pak jsem čekal dlouho já,“ směje se Marek Němec.

Sdílejte článek
Štítky motorka Marek Němec základní škola natáčení AC Sparta Praha trenér fotbal sport Jan Růžička holky rozhovor herec FTV Prima úraz Malá velká liga

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.