Životní styl

20. října 2023 18:17

Komerční sdělení

Časopis Záhady života: Zemřel v první i druhé světové válce!

Will (pseudonym) patří mezi ty vzácné případy lidí, kteří si pamatují více svých minulých životů. V jednom z nich žil jako Wilhelm Emmerich, poddůstojník SS sloužící v táboře smrti v Osvětimi. Ale to není všechno. Také si vzpomínal, že předtím ho jako mladého německého vojáka (Wilhelma Schmidta) zabili v první světové válce.

Will se narodil na americkém Středozápadě v roce 1980 a tam také prožil téměř celý svůj život. Má bakalářský titul z historie a antropologie. Žije se svou ženou Elise (také pseudonym). Byl vychován ve »vlažné« křesťanské víře, ale nejvíce jej přitahuje náboženství starověkého Egypta. Fyzicky je ženou, ale identifikuje se jako muž a je velmi »mužný« i ve způsobech chování a zvycích. V některých kontextech přechází ve slovním vyjadřování do mužského rodu.

Will tvrdí, že si pamatuje více svých minulých životů, některé však jen v podobě jakéhosi záblesku. Netypicky pro dospělého se jeho vzpomínky objevují v bdělém stavu zhruba v 80 %. Vzácněji je pak získává meditací (15 %) nebo ve snech (méně než 5 %). Výborně si z minulých životů pamatuje oblečení, které měl na sobě, nebo předměty, s nimiž tehdy manipuloval.

Jako dítě neměl Will žádné vysvětlení pro obrazy a pocity, které se mu někdy vynořovaly z mlhy paměti. V osmnácti letech se dozvěděl o reinkarnaci a zjistil, že jde o vzpomínky z minulých životů. První, na niž si stále vzpomíná (v šesti letech), byl nesnesitelný zápach, o němž v té době vnitřně věděl, že jde o »pach smrti«, a který si spojoval s »kostlivci«. V jeho dětských představách je zobrazovali extrémně vyhublí lidé, které viděl ve svých nočních můrách.

Vyšetřování

Badatelka Karen M. Wehrsteinová poprvé spatřila Willovy příspěvky (a začala s ním komunikovat) na internetových fórech zaměřených na reinkarnace z počátku 21. století. Informace o několika jeho minulých životech byly shromážděny z příspěvků na fóru, e-mailů, konverzací prostřednictvím Quick Messagingu a rozhovorů s ním i dalšími svědky, jakož i z osobních rozhovorů s Willem u něj doma v srpnu 2016.

Důstojník SS Wilhelm Emmerich

Skrovné historické záznamy ukazují, že v Bavorsku narozený Wilhelm Emmerich (1916-1945) se stal poddůstojníkem u Schutzstaffel (SS) a sloužil v oddílu přiděleném do vyhlazovacího tábora Auschwitz-Birkenau (Osvětim). V dubnu 1945 byl převelen tábora Bergen-Belsen, těsně před jeho osvobozením, kde v květnu zemřel na tyfus. Zanechal po sobě ženu a syna.

Jako mladý muž, než identifikoval předchozí inkarnaci, Will (ve vyprávění, jak už bylo v úvodu psáno, mění své rody) vzpomínal: „První byla vzpomínka na střelbu do zad muže, který utíkal pryč. Ve druhé vzpomínce jsem stála v místnosti s bílými stěnami, která byla plná lidí. Slyšela jsem dvě rány a otočila se, abych viděla, co se stalo, a cítila palčivou bolest v pravé noze. Připadalo mi, jako by mi někdo přiložil na nohu horkou trubku (pálilo to) a pak zhasla světla... Také jsem si vzpomněl, že se jmenuji Wilhelm, a byl jsem si na 98 % jistý, že jsem pracoval v Osvětimi.“

Čas ve vyhlazovacím táboře

Později se vrátily další podrobnosti o postřelení vězeňkyní:

„Přijížděly transporty, museli jste pomáhat bez ohledu na to, v jaké části tábora jste pracovali... Pamatuji si jen to, že jsem tam stál a díval se, jak se lidé svlékají jako obvykle, a najednou uslyšel hluk… křik rvačky a výstřely. Otočil jsem se včas, abych nebyl zastřelen. Stráže zavřely dveře a zhasly světla – bylo tam 250-300 Židů, my a Sonderkommando. Všichni začali šílet… Zahájili jsme palbu do Židů a ten, který zůstal naživu, byl zplynován.“

Will také doplnil, že jeden z jeho kolegů byl při incidentu zastřelen a on sám po zranění nohy trvale kulhal.

A vzpomínky pokračovaly. Například ta o zastřelení prchajícího vězně:

„Tohle nebylo v Osvětimi. Stálo tam v útvaru velké množství vězňů a všichni byli znatelně rozrušení. Jediná věc, která se mi honila hlavou, byla, že když se objevili »oni«, je třeba udělat pořádek, a já jsem se velmi obával, že se vězni pokusí vzbouřit nebo utéct... V jednu chvíli jsem vytáhl pistoli a zakřičel ‚Bude tu pořádek!‘ Krátce na to se jeden z vězňů začal pohybovat směrem k bráně. Sklonil jsem pistoli a střelil ho do zad, a když padal, zakřičel jsem: ‚Všichni zůstanete v řadě! Uvidí, že je tady pořádek!‘“

Chcete se dozvědět, na co dalšího si z minulého života v Osvětimi Will vzpomínal, a jaký byl i jeho život a smrt ve druhém minulém životě, tentokrát vojáka za I. Světové války? Dočtete se v LISTOPADOVÉM časopise Záhady života, který je právě teď k dostání na vašich novinových stáncích!

V novém vydání Záhad života také najdete:

  • Zpověď české letušky: „Manžel mě chtěl zabít pomocí černé magie!“ Alexandra uprchla z Emirátů do Brna a stejně se před voodoo neskryla! Anděl strážný jí zachránil život!
  • Nevinná vizionářka či zákeřná vražedkyně? První díl mrazivého životního příběhu Kristiny Ringlové
  • Fenomény Bindelof: Skupina třináctiletých chlapců komunikovala s duší zesnulého lékaře. Mají fotografii!
  • Mají zrcadla paměť? Ano!
  • Kdo objevil Ameriku? Kryštof Kolumbus to nebyl, tvrdí prastarý archiv
  • UFO sleduje železnice: Jihočeské setkání s mimozemšťany v roce 1950
  • Koně umí číst a sloni mluvit!
  • Šest nejúčinnějších metod, jak se zbavit stresu
  • Posilující plakát pro vás na celý měsíc
  • Na bolavé klouby a nejen na ně patří jedna skromná bylinka!
  • Jak léčivě vcházet do zahrady snů? Poradí vám Jan Skryja
  • Energie dřeva pohledem truhláře
  • Neviditelní pomocníci: Zachránili je andělé strážní
  • Umění pevné vůle: 5 tipů, jak získat větší sebekontrolu

Jak získat Záhady života za stánkovou cenu včetně poštovného až do schránky? Objednat můžete ZDE. Na výběr je předplatné v mnoha variantách nebo jeden výtisk.

Sdílejte článek
Štítky smrt Druhá světová válka První světová válka Auschwitz (Osvětim) Wilhelm Schmidt

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 5. 2024

Je pravděpodobné, že se vám podaří vše, co si dnes řeknete, Berani. Pokud vás brzdí obavy o integritu vztahu nebo dlouhodobé vyhlídky partnerství, můžete obavy rozptýlit přímou konfrontací s danou osobou. Možná zjistíte, že on nebo ona má stejné pocity jako vy. Upřímnost je dnes důležitá.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.