Castingy a výzvy do pořadů TV Prima

31. ledna 2023 12:05

CASTING: Přihlaste se do Prostřeno!

Exkluzivní výhra v Prostřeno! až 70 tisíc Kč!!! Tak neváhejte, přihlaste se a staňte se i vy součástí tohoto legendárního pořadu! Stačí jen dobře uvařit a zvládnout roli hostitele. Přijďte si nejen pro výhru, ale i novou zkušenost a nezapomenutelné zážitky!

Dokážete uvařit nejen pro sebe, ale i pro své hosty? Staňte se dalším hrdinou oblíbeného pořadu PROSTŘENO! Předveďte to nejlepší z vašeho kuchařského umění, překvapte své soupeře a získejte si sympatie diváků. Na nejlepšího hostitele týdne čeká úžasná výhra, která může dosáhnout až 70 000 Kč.

Hlaste se HNED! Je to snadné! Nabízíme vám 3 jednoduché způsoby. Nejpohodlněji se přihlásíte ON-LINE přes náš webový formulář níže.

Pokud vám z nějakého důvodu ON-LINE formulář nevyhovuje, stáhněte si přihlášku ve formátu Word nebo PDF, vytiskněte ji, vyplňte a odešlete nám ji poštou.

Aktuálně pro vás také připravujeme speciální díly pořadu Prostřeno! Jste cizinec, chcete se seznámit nebo máte domácího mazlíčka? Přihlaste se a vyhrajte až 70 000 Kč!

Více informací na www.iprima.cz/prostreno

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.