Co oblékly celebrity na party ve Varech: Elegantní červená i ve vedru nepříjemná koženka

KVIFF: Celebrity na Moët & Chandon party

S Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech se pojí i nesčetně akcí. Jednou z nich je Moët & Chandon party. Podívejte se, kdo na ní zazářil a kdo naopak s výběrem outfitu šlápl vedle. Obrovské vedro tentokrát hostům nepřidalo, většina z nich však akci zvládla s noblesou.

Vysoké letní teploty mohly leckoho zaskočit, především ty, kteří měli na party vybrán ne úplně vzdušný oděv. Mezi ně rozhodně patřila herečka Aňa Geislerová, která vynesla upnuté a dlouhé koženkové šaty v krémové barvě, ke kterým patřily i dlouhé rukavice.

Přečtěte si také: Dominika Branišová v Karlových Varech promluvila o svatbě: Jen já, ženich a pláž

Dalším extravagantním modelem byly červené šaty s nabíranými rukávy a obřím výstřihem, které oblékla Andrea Verešová. Rozhodně tak byla k nepřehlédnutí, ovšem je otázkou, jestli v pozitivním nebo negativním smyslu. Velmi hluboký výstřih předvedla také zpěvačka Kateřina Mátlová. Ňadra se jí doslova drala ven z bílých minišatů.

Velmi to slušelo modelce Veronice Kašákové, která oblékla elegantní dlouhou róbu s nabíranými rukávy a šperky, které mají dle informací eXtra.cz cenu více než půl milionu korun. Vynikla také herečka Hana Vagnerová v moderním růžovém kompletu, který sladila i s růžovým psaníčkem a šperky. V červené to náramně slušelo herečce Petře Nesvačilové, dlouhé šaty s volnými rukávy doplnila výraznou prošívanou kabelkou s květy a jak je u ní zvykem, zářila širokým úsměvem.

Stejně jako na červeném koberci, i zde se sešlo několik celebrit v bílé. Šaty v této barvě vynesly kromě Kateřiny Mátlové a Veroniky Kašákové například Taťána Makarenko, Lenka Limberská nebo Aneta Vignerová. Ta dorazila i s manželem Petrem Kolečkem.

Letos se Moët & Chandon v Karlových Varech spojil s Nadací Jakuba Voráčka. Tato nadace založená v roce 2015 jedním z nejznámějších českých hokejistů Jakubem Voráčkem a jeho sestrou Petrou Klausovou se zaměřuje na zlepšení kvality života pacientů s roztroušenou sklerózou.

Na další hosty, mezi kterými samozřejmě nechyběl ani prezident festivalu Jiří Bartoška, se můžete podívat v galerii v úvodu článku.

Podívejte se také na rozhovory s celebritami přímo z červeného koberce ve Varech:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.