Dominika Branišová v Karlových Varech promluvila o svatbě: Jen já, ženich a pláž

KVIFF: Dominika Branišová promluvila o svatbě s Jágrem

Na každoroční Moët & Chandon party s přípitkem na dobrou věc zavítá spousta vážených hostů. Dominika Branišová (29) na ni vyrazila sama, ale jak prozradila pro web Prima Ženy, Jaromír Jágr (52) se k ní brzy přidá a dále už si filmový festival v Karlových Varech budou užívat společně.

„Zatím jsem sama, ale přítel dorazí k večeru. Měl ještě nějaké povinnosti, trénoval, takže už by měl být na cestě z Prahy,“ odpověděla Dominika Branišová na otázku, kdo ji na Mezinárodním filmovém festivalu doprovází.

A protože Jarda bude jistě unavený, plánují začít zlehka. „Dneska to asi bude takové decentní, nemáme v plánu být někde dlouho, protože zítra nás čeká přehlídka a party, myslím, že zítra to bude delší...“

Příprava na přehlídkové molo

Nabízí se tedy otázka, zda se Dominika projde v rámci filmového festivalu také po přehlídkovém mole, nebo si akce užije jen jako host? „Budu jen jako host, teď jsem zrovna říkala v několika rozhovorech, že nemám úplně modelkovské míry, ale už na tom pracuji. Myslím, že do pár měsíců bych měla být fit a možná budu mít i nějakou přehlídku,“ usmála se.

Ve formě se udržuje nejen sportem, důležitá je podle ní i vhodná strava. „Já mám ke sportu blízko, sportovala jsem vždycky, ale ta postava je hlavně o stravě. Asi před měsícem jsem najela na krabičkovou dietu a je neskutečné, že výsledky vidím opravdu rychle – takže cvičení ve fitku, pilates a dobrá strava,“ popsala s tím, že i vaří. „Vařím zdravě a rychle, ideálně. Vařím Jardovi a když nemám zrovna krabičky, tak vařím i pro sebe.“

Podívejte se také na rozhovor s Hanou Vagnerovou v Karlových Varech:

Svatba na pláži

Dominika Branišová a Jaromír Jágr se nebojí promluvit ani o svatbě či dětech, zároveň ale nemají žádné konkrétní plány. „My jsme oba lidé, kteří moc neplánují, necháváme tomu opravdu volný průběh. Jsme rádi, že jsme spolu, je nám spolu dobře. A co bude, bude... Nedokážu to říct.“

Přečtěte si také: Zapomenuté výročí Jaromíra Jágra s Dominikou. Byly to čtyři roky, říká Branišová

Ovšem o svatbě, jako téměř každá mladá žena, už i Dominika Branišová trošku přemýšlela. „Vždycky jsem si říkala, že chci svatbu ve stylu já a ženich na pláži, maximálně svědci, a to je všechno. Jinak jsem neřešila šaty, prstýnky ani nic podobného. Ale neumím si představit, že bych měla velkou svatbu. Protože i kolem sebe mám málo blízkých lidí, které bych tam chtěla pozvat. Takže svatba se stovkou nebo dvěma sty lidmi je pro mě něco nepředstavitelného,“ dodala.

Jaké je nejoblíbenější jídlo Jardy Jágra a Dominiky Branišové? A kam chtějí vyrazit na dovolenou? Podívejte se na celý rozhovor v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.