Celebrity

17. června 2024 08:11

redakce Prima Ženy

Zapomenuté výročí Jaromíra Jágra s Dominikou: Byly to čtyři roky, říká Branišová

V srpnu 2020 hokejista Jaromír Jágr (52) na sociálních sítích poprvé ukázal svou novou přítelkyni. S Dominikou Branišovou (29) by podle jejích slov teď v červnu slavili už čtvrté výročí, kdyby...

... si na to alespoň jeden z nich vzpomněl. „Byly to čtyři roky, ale popravdě jsme na to oba zapomněli,“ prozradila modelka pro Aha!. „Pro nás je největší dárek, když můžeme spolu trávit čas nebo si spolu někam vyjet. Za chvíli začne sezona, která je pro Jardu jako hráče poslední, a toho času už tolik nebude. Moc mu přeju, aby dopadla dobře, zaslouží si to,“ dodala Dominika.

Slavný pár se samozřejmě nevyhne otázkám, které se týkají dalšího posunu ve vztahu. Ohledně toho ale stále panuje nejistota. „Nevím. Na to jsou vždycky potřeba dva, na svatbu i na dítě. Určitě nechci mluvit za něj. Uvidíme, co bude za rok. Já nevím ani, co bude příští týden,“ vysvětlila Dominika Branišová pro iSport, že si s tímto tématem těžkou hlavu nedělá.

Já ho o ruku rozhodně žádat nebudu

Nyní Aha! také odpověděla na otázku, jak to mají s žádostí o ruku. „Zatím mě Jarda o ruku nepožádal a já to rozhodně dělat nebudu. Vím, že teď je doba, kdy je možné všechno, ale jsem stará škola a chci, aby mě o ruku požádal chlap.“

Co dalšího Dominika Branišová prozradila o vztahu s Jágrem?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 6. 2024

Berani, věnujte dnes velkou pozornost svým přátelům. Někdo z nich možná prochází těžkým obdobím a potřebuje trochu více podpory a pozornosti. Pokud můžete, dejte dohromady několik kamarádů a uspořádejte improvizovaný oběd či večeři nebo jakoukoli jinou aktivitu, která vám umožní se zasmát, sblížit a sdílet. Vaše přátelství jsou pokladem, kterého je třeba si vážit a pečovat o něj.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.