Módní Alarm z Karlových Varů: Nejhezčí a nejzajímavější modely

Rozhovory z festivalu ve Varech

V tomto dílu Módního alarmu se podíváme na nejhezčí a nejzajímavější šaty, které se letos v Karlových Varech při zahájení filmového festivalu ukázaly.

Tereza Maxová v nejkrásnějších šatech se zebroplameňákem

Modelka Tereza Maxová oblékla nádherné šaty od francouzské luxusní značky Balmain. Dobře promyšlená je i barevná kombinace s červeným kobercem, dohromady tyto barvy fungují výborně.

Hot or not?

Přiznám se, že tento model jsem nejdřív měla v jiné kategorii, trochu mě děsil ten šmoulí čepec. Jinak je to ale celé tak naprosto krásné, originální a promyšlené, že si nakonec tato stylově a zajímavě oblečená žena zasloužila čestné místo v našem chválícím alarmu v best of.

Samet a poloprůhledný korzet

Za neokoukanou originalitu v olivově zelených sametových šatech a pěkně sladěné boty a doplňky zde má své čestné místo i zpěvačka Mátlová.

Černobílý styl

Moc hezky se sladil i tento pár, jednoduché, elegantní a důstojné. U dámy chybí k dokonalosti jen červená rtěnka.

Černá klasika, která ale vždy funguje

Černými korzetovými šaty střihu mořská panna se rozhodně nedá nic zkazit, herečka v nich vynikla a vypadá opravdu dobře. Povedl se make-up, vlasový styling i  stříbrné šperky.

Styloví Bartoškovi

Manželé Bartoškovi jsou oblečeni tradičně dobře. U dámy je hezké celkově zlaté sladění, které ji rozzářilo a na červeném koberci dobře vyniklo.

Antické šaty se povedly

Manželka hokejisty pojala model v královském stylu a dobře udělala, působí noblesně a vkusně. Antický střih šatů hezky zdůraznil postavu a obzvláště se mi líbí její “royal” účes.

Módní alarm pro vás připravila Anna Tejklová, podívejte se na rozhovor s módní návrhářkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.