Manželé Dolanští ve Varech v dobrém rozmaru. Po festivalu zamíří do Chorvatska

KVIFF: Lenka Vlasáková a Jan Dolanský ve Varech

Manželé Lenka Dolanská Vlasáková a Jan Dolanský při zahájení festivalu v Karlových Varech rozdávali jen samé úsměvy. Lenka oblékla bílou róbu z dílny Lukáše Macháčka, její manžel přijel tradičně ve smokingu, který doplnil stylovými lenonkami proti slunci. Po filmové přehlídce, kde mají i pracovní povinnosti, se chystají na dovolenou. A jak prozradili, zamíří opět k Jadranu, kde to milují.

Lenka a Jan Dolanští prozradili, že přípravy na festival jim trvaly kolem hodiny. Šaty herečce vybral sám módní návrhář Lukáš Macháček a ona jeho volbu kvituje: „Jsem za to hrozně vděčná. Myslím, že je nadčasový a úžasný. A hodně rozumí ženám,“ prozradila Lenka Dolanská Vlasáková pro web Prima Ženy.

Čtěte také: Lenka Vlasáková měla s Janem Dolanským tajnou svatbu. Děti ji probrečely

Na festivalu se herecký pár zdrží do pondělí. Dle svých slov se samozřejmě nejvíce těší na filmové zážitky. „Ten zahajovací film nás moc zajímá. Pak máme ještě vybrané další filmy, které bychom chtěli vidět. A samozřejmě tady máme i nějaké pracovní povinnosti,“ doplnil Jan Dolanský, který své ženě dělal doprovod v černém smokingu a tmavých kulatých brýlích.

Po Varech se chystají na dovolenou. A kam to bude letos? „Je to zase klasicky Chorvatsko, které milujeme,“ netajil se svými letními plány Dolanský. V úvodním videu manželé také prozradili, s jakou hollywoodskou hvězdou by si přáli povečeřet.

Mohlo by vás zajímat: Jaké jsou honoráře hvězd karlovarského festivalu? Eben s Bartoškou si přijdou na miliony

Alena Mihulová se chystá s dcerou do Bulharska

Své plány na dovolenou redakci webu Prima Ženy poodhalila i herečka Alena Mihulová, která na karlovarský festival přijela tradičně v doprovodu dcery Karolíny Kachyňové. „Dcera mě doprovází velmi často, protože ví, že nejsem moc ráda sama na takových akcích,“ vysvětlila Mihulová, která na festivalu představí film Zahradníkův rok s Oldřichem Kaiserem v hlavní roli.

Po premiéře filmu ještě v noci odlétám na dovolenou. „Mám asi tři týdny, skoro měsíc volno, než budu mít Letní shakespearovské slavnosti,“ dodala Mihulová, které i na dovolené bude dělat společnost dcera. „Jezdíme každý rok na dovolenou s maminkou na to stejné místo v Bulharsku. Vždycky na čtrnáct dní, maminka si tam pobude tři týdny. A ještě za ní přijede kamarádka a za mnou přítelkyně. Ale vždycky jezdíme do Bulharska společně,“ prozradila plány na léto Karolína Kachyňová, dcera slavného oscarového režiséra.

Alenu Mihulovou doprovodila na festival v Karlových Varech dcera. Prozradily své plány na dovolenou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.