První Módní Alarm z Karlových Varů: Reprezentativní modely, ale i méně zářivé kousky

Rozhovory z festivalu ve Varech

V Karlových Varech se koná 58. ročník mezinárodního filmového festivalu a bude trvat do 6. července. Kdo a v čem se ukázal na slavnostním zahájení? Užijte si Módní alarm s módní návrhářkou Annou Tejklovou.

Tereza Maxová zazebřila a zazářila na červeném koberci

Jedna z našich nejslavnějších topmodelek potvrdila svůj dobrý vkus a oblékla krásné a zajímavé šaty, které barvami a vzorem připomínaly zebru, ale při bližším zkoumání je jejich hlavním motivem černobílý plameňák. Moc povedené.

Přečtěte si také: Tereza Maxová našla poslání v charitě. Jeden telefonát do kojeňáků jí změnil život

Manželé Bartoškovi tradičně elegantní

Ředitel festivalu s chotí vypadali šťastně a kvalitní oblečení má na tom jistě svůj podíl. Paní Bartoškové musíme pochválit výběr zlaté barvy šatů a výraznou červenou rtěnku, která je k této barvě oděvu téměř nezbytnost.

Smoking i cingrlátka

Herec a zpěvák Milan Peroutka oblékl tradiční smoking, celkově se na něm ale odehrává více třpytivosti, než je obvyklé. Brož na klopě není čínský nápis, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale větvičky. Masivní prsteny na rukou sice dle mého názoru sluší převážně rockovým hvězdám, ale pokud mu to dělá radost, tak výborně.

Barva šatů dobrá volba, střih už méně

Herečka Elizaveta Maximová by určitě vypadala dobře téměř ve všem, ale toto není ten nejlichotivější střih šatů.

Hokejista s manželkou byli reprezentativní

Hokejista Voráček s chotí na červeném koberci vypadali sehraně, paní Voráčková zvolila slušivou jemnou modrou barvu a antický střih šatů, ve kterých vynikla její štíhlá postava. K takovým šatům a celkovému stylu by ale byly lepší boty na jehlách místo širokého podpatku.

Havlová ve fialových ultrařasených šatech

Dagmar Havlová vynesla velmi řasené fialové saténové šaty, ke kterým oblékla překvapivě místo páskových sandálků na podpatku boty uzavřené a do špičky, které byly jistě pohodlnější, a proto asi tato neobvyklá volba.

Největší hvězda byl herec Viggo Mortensen

Jeden z nejvýznamnějších návštěvníků, herec a režisér Viggo Mortensen, byl oblečen tradičně, tedy nejlépe, jak lze.

Kdo je Anna Tejklová? Podívejte se na rozhovor s módní návrhářkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.