Klausová a Havlová ve Varech: Livia přišla s vnukem, Dagmar vynesla šperky za miliony

KVIFF: Klausová a Havlová ve Varech

Mezi nejvlivnější osobnosti, které se objevily na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech, určitě patří bývalé první dámy Livia Klausová (80) a Dagmar Havlová (71). Obě byly skvěle naladěné a poskytly rozhovor webu Prima Ženy.

Traduje se, že Václav Klaus a Václav Havel se v Karlových Varech neradi potkávali a dávali si pozor, aby se jejich návštěva filmového festivalu nepřekrývala. Václav Klaus jezdil na zahájení, Havel většinou dorazil na závěrečné akce. Mezi Livií Klausovou a Dagmar Havlovou nikdy taková řevnivost nepanovala, obě se tedy mohly v pátek setkat na slavnostním zahájení.

Livia Klausová a Dagmar Havlová si promenádu po červeném koberci vychutnaly a byly skvěle naladěné. Obě na kameru webu Prima Ženy přiznaly, že do Karlových Varů dojely hlavně za filmy.

Šperky za miliony a široký úsměv paní Dagmar

„Já se těším na film Mord od Adama Martince, protože jsem s ním točila a myslím, že je to velmi talentovaný mladý člověk,“ prozradila Dagmar Havlová, která vynesla nádherné diamantové šperky. Prsten by měl mít astronomickou hodnotu sedm milionů korun, nádherné náušnice mají hodnotu přes šest milionů korun, punc luxusu celému outfitu dodával výrazný náhrdelník.

ČTĚTE TAKÉ: Mortensen nadchnul fanoušky ve Varech: Po příjezdu rozdával podpisy a ochotně se fotil

Kolegové z redakce expres.cz spočítali, že Dagmar Havlová měla na sobě šperky za více než 16 milionů korun. O ceně se ale paní Dagmar na kameru bavit nechtěla, do Varů přijela hlavně za filmy, bohatství dávala na odiv jen tak mimochodem.

Decentní Havlová se při slavnostním zahájení setkala s usměvavou Klausovou. Ta vzala do Karlových Varů tři vnoučata a smála se, že bude problém v lázeňském městě rozevláté mládí uhlídat. Na kameru Prima Ženy promluvila také o tom, že možná není žádný med být v kůži hollywoodských hvězd. Na rozhovory s oběma vlivnými ženami se můžete podívat v úvodním videu.

Mohlo by vás zajímat: Jaké jsou honoráře hvězd karlovarského festivalu? Eben s Bartoškou si přijdou na miliony

Podívejte se také na rozhovor s Miroslavem Donutilem a jeho manželkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 7. 2024

Jste dynamická osobnost, Berane. Díky dnešní nebeské energii byste se měli snažit nevynakládat energii na nesmyslné rozhovory. Snažte se být trochu pragmatičtější. Velmi pečlivě zvažte případné kompromisy. Pokud budete stát pevně na svém, dosáhnete svých cílů mnohem rychleji.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.