Dagmar Havlová přišla o milovaného člena rodiny. Mé srdce je rozbité na tisíc střepů, říká

Dagmar Havlová aktuálně prožívá smutné období. Přišla totiž o milovaného člena rodiny – fenku jménem Grace, kterou měla dlouhých dvanáct let. O své ztrátě se herečka a bývalá první dáma rozepsala na sociálních sítích.

O smutné zprávě informovala Dagmar Havlová (71) své fanoušky v pondělí večer. „Děkuji za 12 let lásky, štěstí a radosti, můj andílku. Nikdy na tebe nezapomenu. Mé srdce je rozbité na tisíc střepů,“ napsala Havlová na Instagramu k videu, ve kterém se promítaly společné snímky s milovanou fenkou. Je to přitom tři dny, co Havlová informovala o smrti svého bývalého partnera. Zemřel totiž pomocný režisér Jiří Ostrý. Dagmar s ním tvořila pár ještě před tím, než se provdala za prezidenta Václava Havla.

Dojemné video plné společných záběrů s fenkou začíná jejich společnými snímky a pokračuje tak trochu retrospektivně. Nechybělo jejich první setkání, které proběhlo před dvanácti lety. Tehdy boxerku Grace dostala na křtu knihy veterináře Jana Herčíka. Šlo sice o nečekaný dárek, ale Dagmar si čtyřnohou přítelkyni zamilovala téměř okamžitě.

Mohlo by vás zajímat: Dagmar Havlová vypadá stále jako Veškrnová. To je fotka z devadesátek? ptají se fanoušci

„Mám pocit absolutního štěstí a zároveň pocit velké zodpovědnosti,“ sdělila tehdy Havlová v reakci na devítitýdenní štěně. Původně Dagmar fenku dostat neměla, ale její dcera Nina tehdy přišla s nápadem, že by maminka potřebovala pejska a Grace nakonec díky tomu skončila v jejích rukou.

Fanoušci vyjádřili podporu

Ke všemu navíc hraje píseň „Just one last dance“, což v překladu znamená „Ještě jeden poslední tanec“. Na konci videa jsou fotografie Grace z doby, kdy byla malé štěňátko. Netrvalo dlouho a pod příspěvkem se začaly hromadit komentáře od přátel i fanoušků, kteří Havlové vyjádřili podporu.

Čtěte také: Lásku k prezidentovi Dagmar Havlové předpověděla kartářka. Svatba šokovala celý národ

„Odcházejí lidé, co jen zdánlivě vypadají jako pejsci. Jedinou útěchou může být, že máte o jednoho anděla víc! Myslím na Vás,“ napsala například herečka Veronika Khek Kubařová. „Dáši, to mě moc mrzí, držte se,“ přidala se Patricie Pagáčová. A ozvala se také exmanželka již zmiňovaného veterináře Jana Herčíka, Kateřina Kaira Hrachovcová. „Dášo, byla jsi ta nejlepší panička, psí maminka, a nejen pro Grejsinku,“ vzkázala jí.

Připomeňte si, jak Dagmar Havlová hádala zlatého hocha z Nagana v pořadu Inkognito:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 7. 2024

Berani, budete mít příležitost vyjasnit si vztahy s některými příbuznými. Někteří z nich občas zneužívají vaší laskavosti a vy jim posloužíte, aniž byste se nad sebou zamysleli. Den bude možná stresující a vy můžete být podráždění. Pokuste se využít tento den ve svůj prospěch a dát si život do pořádku.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.