Česko zná vítěze Muže roku 2024. Stal se jím Jakub Mádl z Nového Bydžova

V pátek proběhlo finále již 25. ročníku soutěže Muž roku. Tu vyhrál pětatřicetiletý Jakub Mádl z Nového Bydžova, který pracuje jako asistent kameramana. O výsledku rozhodla porota složená ze 64 členů.

Galavečer se tradičně uskutečnil v Městském divadle v Náchodě a přilákal velké množství lidí. O titul zabojovalo celkem dvanáct finalistů a konkurence byla jako každý rok opravdu velká. Vítěz však mohl být jen jeden. Stal se jím Jakub Mádl z Nového Bydžova.

Čtěte také: Muž roku 2024: Podívejte se na dvanáct letošních finalistů soutěže

Hodnotné dary

Na druhém místě poté skončil řidič Petr Hantych, na bronzové pozici pak asistent hudební společnosti David Vencl. Kromě toho, že Jakub bude reprezentovat naši zemi na světové soutěži, si odnesl také hodnotné ceny, mezi které patří například zájezd od cestovní agentury HIGH UP či zapůjčení automobilu Toyota Rav 4 od Autostylu Trutnov, pojištění od Jana Ondrouška, vouchery od Kliniky Face Expert.

Vítěz ocení především zájezd od cestovní agentury, protože je vášnivým cestovatelem. „Mezi moje hobby patří například cestování, potápění se v exotických destinacích a paragliding. Mám rád práci mezi lidmi a zajímají mě životy ostatních. Fascinuje mě poznávání jiných kultur,“ prozradil o sobě letošní vítěz.

Jakub Mádl si zahrál už i ve filmu

Ten kromě toho, že pracuje jako asistent kameramana, si střihl už i roli ve filmu. „Měl jsem už několik příležitostí hrát nějaké mini role, třeba nedávno ve filmu Prázdniny s broučkem. Pravda je, že být za kamerou je mnohem komfortnější než před ní,“ nechal se slyšet Jakub.

Během slavnostního večera vystoupili například Ilona Csáková, Marian Vojtko, Michaela Pecháčková, Gabriel Grillotti, Šárka Rezková, Heather, Jana Fabiánová, Michaela Tomešová, Jan Bendig či Heidi Janků. O konečném výsledku rozhodla porota složená ze 64 členů.

Obrovský úspěch se povedl před časem Krystyně Pyszkové, která vyhrála Miss World:

Sdílejte článek
Štítky soutěž ocenění vítězství Náchod Česko Muž roku Nový Bydžov Jakub Mádl umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 9. 2024

Berani, nečekaná událost by vás mohla dostat do úzkých. Může se jednat o novou osobu ve vašem životě nebo o znovuobjevení někoho z minulosti. Tato přítomnost by mohla podnítit buď osobní, nebo profesní změny. Mohlo by se zdát, že je toho na vás moc, ale z dlouhodobého hlediska by to mohlo být pozitivní. Zachovejte klid, řešte problémy postupně a zachovejte si smysl pro humor.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.