Celebrity

13. prosince 2023 15:59

Eliška Reiglová

Po měsících v léčebně je k nepoznání. Amanda Bynes si odbarvila vlasy a má modré obočí

V dospívání byla Amanda Bynes (37) hvězdou filmů jako Co ta holka chce nebo Královna ročníku. Sláva ale i na ni byla příliš velké sousto, propadla drogám, výrazně změnila vizáž a byla devět let v opatrovnictví. V březnu se potulovala nahá ulicemi Los Angeles, načež znovu skončila v psychiatrické léčebně. Nyní se vrátila na sociální sítě a leckdo by ji ani nepoznal.

Amanda Bynes kdysi patřila mezi velké hvězdy filmů pro děti a mládež, leckdo očekával, že její budoucnost v Hollywoodu bude veliká. V roce 2010 ale oznámila pauzu od herectví, a i když od té doby projevila zájem se vrátit, žádný comeback se nekonal. Především proto, že byla závislá na drogách a několikrát skončila v psychiatrické léčebně.

Někdejší filmová hvězda trpí bipolární poruchou a to události v jejím životě rovněž výrazně ovlivňuje. Právě vysazení léků na zmírňování psychické nemoci mělo přispět k tomu, že v březnu nahá budila pohoršení v ulicích Los Angeles. Nakonec zastavila jedno z projíždějících aut s tím, že nutně potřebuje pomoc. Nejprve skončila na policejní stanici, poté znovu na psychiatrii.

Obrovská proměna

Návrat před kamery jí nevyšel, a tak se nyní Bynes rozhodla spustit vlastní podcast, kvůli jehož propagaci se vrátila také na sociální sítě. V jednom ze svých videí se pak rozhodla fanouškům vysvětlit, že za normálních okolností vypadá lépe než na snímcích zachycených paparazzi, a také řekla proč.

„Na paparazzi fotkách obvykle nevypadám dobře, a to proto, že jsou foceny venku a sluneční světlo na mé kůži působí ošklivě. To světlo mi na obličeji vytváří různé stíny a vypadám pak strašně. Také mám na tváři jizvy, které jsou vidět jen pod jasným světlem,“ řekla Bynes, která ovšem nezaujala tolik svou řečí jako spíš vizáží.

Amanda Bynes, která v posledních letech změnila účes mnohokrát, ale nejčastěji nosila vlasy černé, se odbarvila na nejsvětlejší blond. Zřejmě se stala milovnicí kontrastu a obočí si proto obarvila na tmavě modrou. Vypadá k nerozeznání od toho, jak vypadala před rokem, natož před lety, když byla na vrcholu slávy.

Bruce Willis trpí afázií. Na veřejnosti se objevuje zřídka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.