Letnější už být nemůžeme. Od 1. července uvidíte Pobřežní hlídku na LOVE!

Patří mezi jedny z nejznámějších seriálů na světě. Jejich herečky ovlivnily nejeden klučičí vkus a červené plavky už navždy budou odkazovat na stylové záchranáře. Na Prima LOVE uvidíte od 1. července Pobřežní hlídku každý den od 18.40.

Pobřežní hlídka se vrátila do akce! Záchrana na poslední chvíli, odvaha a vášeň jsou na denním pořádku. Kalifornští plavčíci ostře sledují pláže v okolí Los Angeles, a zároveň prožívají vlastní osobní dramata, někdy bouřlivější a nebezpečnější než vlny, do kterých se tak odvážně vrhají.

Bouřlivé vlny, ale i vztahy

Nebesky modrá obloha, překrásné pláže prosluněné jižní Kalifornie a vytrénovaná opálená těla v legendárních červených plavkách. Pobřežní hlídka se vrátila do akce! Je léto, ale dramaticky výbušná akční podívaná teprve začíná. Nebezpečné záchranné akce na poslední chvíli, odvaha a vášeň jsou pro Pobřežní hlídku každodenní realitou. Ale teprve během třetí a čtvrté řady to Pobřežní hlídka rozjíždí naplno a seriál se konečně představuje v takové podobě, v jaké si ho oblíbily milióny diváků po celém světě.

Kalifornští plavčíci ostře sledují pláže v okolí Los Angeles, a zároveň prožívají vlastní osobní dramata. Jejich plážový životní styl nemá obdoby. Kromě nebezpečí na moři se musejí vyrovnat i s nástrahami na pevnině a vzájemnými vztahy ve vlastním týmu, které by měly vždy zůstat profesionální… Ale někdy jsou bouřlivější než vlny, do kterých se hrdinové vrhají. Připravte se na zemětřesení, útočící žraloky, a dokonce i sériové vrahy! S tím vším si Pobřežní hlídka dokáže poradit.

A proč začínáme třetí řadou Pobřežní hlídky?

Protože v tento moment nastupuje Pamela Anderson, fenomén záchranářů v titěrných červených plavečkách. Ve třetí řadě uvidíte, jak se Mitch Buchannon a spol. vypořádají se surfařským gangem, divokými pankáči na pláži, protestem proti prodeji posvátné indiánské půdy, ilegálními motocyklovými závody nebo vyšetřováním tajuplné smrti Mitchova strýce-zlatokopa. Ve čtvrté řadě pak hrdiny čekají potíže s uprchlým trestancem, dlouho potlačovanou bulimií, drsným pouličním gangem nebo záchrana cestujících z potopeného letadla, kvůli které musí Pobřežní hlídka spojit síly s Pobřežní stráží.

Sledujte Pobřežní hlídku na Prima LOVE v 18.40 od 1. července!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.