Pamela Anderson si pojmenovala oba implantáty. Co nevíte o symbolu Pobřežní hlídky?

Blond hříva a bujné poprsí napěchované v červených plavkách. I tak bychom mohli shrnout sexsymbol devadesátých let, kterým Pamela Anderson bezpochyby byla. Ačkoliv všichni víme, jak Pamela vypadá, víme toho o ní pořád dost málo.

Co uvidíte v páteční Pobřežní hlídce?

Blond Pamela Anderson hrála charakter záchranářky C.J. Parkerové v Pobřežní hlídky.

Krásní, mladí, opálení a ještě jednou krásní - takoví jsou plavčíci a plavčice v prosluněné Kalifornii. Tento dnes již bez mála kultovní seriál sleduje jejich starosti a radosti, práva a povinnosti, jak přicházejí a zase odcházejí a jak se vyrovnávají s náročnou prací záchranáře, kdy musejí bojovat nejen s neplavci, různými mořskými potvory, nebo nepřízní počasí, ale někdy i musí vzít zákon do svých rukou.

Co o blonďatém symbolu Pobřežní hlídky netušíte?

Vdávala se v bikinách

Pamela se rozhodně nebojí rozhodovat, muzikanta Tommyho Lee si brala po 96 hodinách známosti. A měla u toho bikiny. Tommyn se neobtěžoval vzít ani tričko a po obřadu skočili do vln oceánu.

Vzala si jednoho člověka dvakrát

Né, že by zapomněla, že už jednoho manžela má, ale s Tomym se v roce 1995 rozvedli, aby se v roce 2008 dali zase dohromady.

Byla zneužívaná jako dítě

Pamela se po několika letech v byznysu svěřila médiím, že ji jako dítě zneužívala její chůva 4 roky. Její první heterosexuální zážitek byl o dost hrůznější - ve 14 letech ji znásilnil bratr přítele její kamarádky. Pamela to rozhodně neměla lehké.

Je to Kanaďanka

Pamela se narodila v Kanadě a kanadské občanství má stále, ačkoliv žije převážně v Americe. Americké občanství získala až v roce 2004.

Pojmenovala své implantáty

V roce 2004 si nechala udělat masivní implantáty a každé prso pojmenovala po svém chirurgovi. Jedno se tedy jmenuje Pancho a druhé Lefty.

Je vegetariánkou

Jíst hamburger ji nikdy neuvidíte. Kromě toho se ráda vzdělává v osobním rozvoji a postava CJ v Pobřežní hlídce ji byla blízka. CJ se zajímala o léčení krystalů atd.

Pobřežní hlídku můžete vidět každý den na Prima LOVE ve 18.40.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.