Proč lhala nová seriálová hvězda Sherlocka Holmese?

Nováčkem třetí řady seriálu Jak prosté je nová Sherlockova “chráněnka” Kitty Winter. Než si pustíte další díl, přečtěte si pár perliček o její představitelce Ophelii Lovibond. Další díl premiérové řady seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Trable s jménem

Ač se to nezdá, Ophelia rozhodně nepochází z rodiny divadelníků. A pořádně si užila se svým příjmením! Lovibond zní sice skvěle, ovšem vzhledem k neobvyklosti ho prý lidé často špatně píší. Mladá Britka se tak vídala třeba jako Ophelia Lovelybuns nebo Lovelybum

Malý podvod

I přes neherecký původ ji to k hraní táhlo už odmala. A to tak, že při castingu na svou první větší roli zalhala. Ve snaze získat práci v sitcomu ITV The Wilsons tedy prohlásila, že je jí 14, ač tehdy byla o dva roky mladší.

Pilná studentka

Brzy přišly další zakázky, avšak Ophelia získala stipendium na Latymer Upper School a místo ke studiu herectví nastoupila tam. “Nikdy jsem nechtěla jít na hereckou školu. Výuka na Latymer byla tak inspirativní, že jsem nechtěla přestat. Prostě jsem se chtěla učit a číst. Pamatuji si, že jsem tehdy pracovala s Benem Whishawem (Parfém: Příběh vraha, Skyfall, Spectre) a myslela si – nejsem blázen, že nejdu? A on řekl, že k herectví není jedna cesta. Herecká škola už není nutnost.”

Za týden v New Yorku

A jak že se dostala Ophelia k Sherlockovi? Fofrem. “Můj agent zavolal a říká: ‘Slyšela jsi o seriálu Elementary? Tvůrce by rád viděl tvou nahrávku.’ Tak jsem ji ve středu večer s mamkou natočila, ve čtvrtek ji nabídla. A za 8 dnů odjížděla do New Yorku na pět měsíců.”

Další díl seriálu Jak prosté uvidíte ve středu od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.