Silvestra si užijte s Barneym!

Neil Patrick Harris rozhodně nepatří k lidem, kterým prosinec v kalendáři dělá vrásky na čele. Naopak. Svátky i konec roku si užívá. I tentokrát přitom nechal své fandy nahlédnout v podstatě až do “obýváku”.

Trocha dojetí

A ukázal pěkně veselý vánoční stromek, na kterém krom světýlek a řetězů nechybí třeba ani postavička Mickey Mouse či kuchaře. Nutno podotknout, že Neil a jeho muž David Burtka rozhodně nejsou z těch, kteří jídlo neřeší. Naopak. David je skvělý kuchař a jídlem se sem tam oba pochlubí i na Instagramu(proklik na článek z Díkuvzdání). Takže je to vskutku trefný doplněk.

Ostatně Neil Patrick Harris si podle svých slov i jako dospělý samotnou tradici zdobení stromku dost užívá. A patrně se u toho i trošku dojme.

Jak se vám líbí Neilův stromek?

Veselé svátky

A aby té vánoční atmosféry nebylo málo, šoupnul slavný herec na Instagram i video roztomilých dvojčat Gideona a Harper, které s manželem vychovávají. Konkrétně zdokumentoval jejich (před)vánoční nadšení.

Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete vídat denně 19.20 a 19.45 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.