Silvestra si užijte s Barneym!

Neil Patrick Harris rozhodně nepatří k lidem, kterým prosinec v kalendáři dělá vrásky na čele. Naopak. Svátky i konec roku si užívá. I tentokrát přitom nechal své fandy nahlédnout v podstatě až do “obýváku”.

Trocha dojetí

A ukázal pěkně veselý vánoční stromek, na kterém krom světýlek a řetězů nechybí třeba ani postavička Mickey Mouse či kuchaře. Nutno podotknout, že Neil a jeho muž David Burtka rozhodně nejsou z těch, kteří jídlo neřeší. Naopak. David je skvělý kuchař a jídlem se sem tam oba pochlubí i na Instagramu(proklik na článek z Díkuvzdání). Takže je to vskutku trefný doplněk.

Ostatně Neil Patrick Harris si podle svých slov i jako dospělý samotnou tradici zdobení stromku dost užívá. A patrně se u toho i trošku dojme.

Jak se vám líbí Neilův stromek?

Veselé svátky

A aby té vánoční atmosféry nebylo málo, šoupnul slavný herec na Instagram i video roztomilých dvojčat Gideona a Harper, které s manželem vychovávají. Konkrétně zdokumentoval jejich (před)vánoční nadšení.

Seriál Jak jsem poznal vaši matku můžete vídat denně 19.20 a 19.45 na Prima Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.