V záhadných vraždách si zahraje i manželka seriálového Dextera

Světově se proslavila jako milovaná žena vražedného sociopata Dextera Morgana. Proslulý seriál však ve čtvrté řadě krutě ukončil její život v rámci zcela geniálního scénáře. Herečku Julii Benz však můžete vidět v perfektním thrilleru Záhadné vraždy v pátek na Prima love ve 20.15.

Když se naivní Rita začala objevovat vedle chladnokrevného vraha, jenž bere životy dle vlastního morálního kodexu, většina televizních fanoušků ji nenáviděla. Rita v podání Julie Benz byla zcela obyčejnou blondýnou z Floridy prahnoucí po pohádkovém životě vedle svého muže na předměstí Miami. Celou dobu netušila, že žije vedle zabijáka, který v truhle schovává své vražedné zbraně. Postava Rity však dokázala nemožné a s diváky si zahrávala jako kočka s myší. Ritě se totiž povedlo v asociálním Dexterovi probudit muže, jenž dokáže cítit. Cítit cokoliv. Její smrt na konci čtvrté řady byla šokující, ale scenáristy viditelně perfektně promyšlená.

Hlavní představitelka Rity Julie Benz si během úspěchu Dextera a následné finanční svobody, nechala zvětšit poprsí a během seriálových pauz rozhodně nezahálela. V pátek na Prima love uvidíte kanadský thriller a drama Záhadné vraždy.

Ženskému publiku se bude zase moc dobře koukat na představitele hlavní mužské role, ne příliš známého, ale o to sympatičtějšího Kanaďana Chrise Kramera.

Mrtví okolo jedné ženy

Newyorčanka Meggie (Julie Benz) má dobře našlápnutou kariéru a fajn manžela, ale po jeho náhlém úmrtí se rozhodne vrátit zpátky do svého rodného městečka v Connecticutu. Tam se shodou okolností právě schyluje k pohřbu jednoho z jejích dětských přátel, spolužáka ze školy. Meggie je postupně vtahována do sítě vzpomínek, které pomalu ale jistě přerůstají v hrozivé podezření. Když totiž v průběhu několika měsíců zemře za záhadných okolností pět jejích bývalých spolužáků, začíná jí být jasné, že za jejich smrtí stojí konkrétní osoba, ne jen obyčejné náhody. Bohužel je ale sama, kdo si to myslí, a smyčka vraha se začíná stahovat nebezpečně blízko jí samotné…

Z krasobruslařky herečkou

Julie Benz se narodila v Pittsburghu v Pensylvánii do rodiny chirurga a krasobruslařky. Sama začala bruslit, když jí byly tři roky, ale ve čtrnácti utrpěla ošklivou zlomeninu a musela s tím na chvíli přestat. Na juniorském mistrovství USA skončila ve svých šestnácti letech třináctá. Stejně tak se krasobruslení na profesionální úrovni věnovali i její starší bratr Jeffrey a sestra Jennifer.

Po ukončení střední školy se Julia rozhodla jít studovat herectví do New Yorku a ve třiadvaceti letech svoji krasobruslařskou kariéru definitivně ukončila. Čekala ji série menších roliček v televizních seriálech a opravdový průlom v její kariéře mohl přijít už v roce 1996, kdy málem získala roli Buffy, přemožitelky upírů ve slavném stejnojmenném americkém seriálu. Roli nakonec získala Sarah Michelle Gellar, ale Julii byla nabídnuta alespoň jedna z vedlejších rolí. Osvědčila se v ní tak moc, že se scenáristé nakonec rozhodli věnovat její postavě více prostoru, než původně zamýšleli a díky tomu se její kariéra konečně rozjela. Zahrála si v seriálech Kriminálka Las Vegas i Kriminálka Miami a vytvořila jednu z hlavních postav ve výše zmíněném seriálu Dexter.

A takto už ji můžete vidět v pátek na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.