Hvězdy seriálu Rodinná pouta se sešly po 18 letech. Jak vypadají a co dělají?

Klára Jandová a Tomáš Krejčíř po 18 letech spolu před kamerou

Před osmnácti lety ztvárnili Klára Jandová a Tomáš Krejčíř oblíbený pár Adama a Evu v prvním českém nekonečném seriálu Rodinná pouta. Nedávno jste je mohli vidět v seriálu 1. Mise. Jaké bylo setkání po letech a jak zavzpomínali na svou slavnou éru plnou fanoušků?

Byli nejoblíbenější televizní pár, diváci je milovali. V roce 2004 se stali prvním milostným párem v prvním českém dlouhodobém seriálu s názvem Rodinná pouta. Málo kdo si ale uvědomuje, že v tomto seriálu byli jen první rok. Mnozí je měli za tváře seriálu a v ději se o nich často mluvilo, takže to vypadalo, jako kdyby byli stále s diváky. Každopádně do paměti fanoušků se zapsali nesmazatelně. Příběh jejich seriálových postav Adama Rubeše a Evy Pokorné vyvrcholil 26. května 2005 svatbou. Od té doby se v žádném filmu, seriálu ani divadelním představení nepotkali.

Setkání po 18 letech

Tedy až do nedávna a potkali se opět na Primě. Mohli jste je vidět v seriálu 1. MISE, kde se před kamerou viděli po neuvěřitelných 18 letech. „Setkání s Klárou bylo super, dojemné. Povídali jsme si asi hodinu, o rodině, o čase, během kterého jsme se neviděli... A pak jsme šli natočit obraz, kde se jen vztekám,“ popsal jejich setkání po letech Krejčíř. „Je to osmnáct let zpátky, co jsme spolu naposledy hráli. V Rodinných poutech jsme byli taková startovací dvojice jen jeden rok. Ten seriál žil svým životem ještě dlouho potom. Fanoušci nás měli rádi a pořád mají. Občas mě ještě někdo zastaví a jsou to pozitivní ohlasy. Jsme rádi, že někoho napadlo dát nás zase dohromady. Moc dialogů spolu ale nemáme, takže jsme si pořádně popovídali až v šatně. Setkání s Tomášem Krejčířem bylo moc hezké,“ dodala Klára Jandová.

Fanoušci je pronásledovali na ulici

Dřív je ale fanoušci nestavěli jen občas a není divu. Ze dne na den se z nich staly nové hvězdy českého národa. „Ten seriál byl opravdu změna. Člověk fakt nemohl jít po ulici. Stále za vámi někdo utíkal, chtěl se fotit a podepsat, holky. Takže na začátku to bylo fajn, ale pak si člověk připadal jak zvíře v zoologický,“ vzpomíná na své nejslavnější období Tomáš Krejčíř.

Dnes se herectví věnují mnohem méně

Dnes se oba herectví věnují jen občas a na chvíle, kdy stáli téměř pořád před kamerou, jen vzpomínají. Klára dává přednost dabingu a rodině, Tomáš se vrhnul do podnikání, a díky němu dnes už nemusí dělat vůbec nic. „Skoro patnáct let jsem měl se svou ženou docela velkou oftalmologickou firmu o asi sto zaměstnancích. Dělali jsme oční ordinace, optiky, operovali jsme oči. V červenci jsme ji prodali. Což je pro nás strašně fajn. Ne, že bych nevěděl, co s penězi, ale nemusím už do smrti pracovat. Takže teď nedělám nic. Mám velkou farmu, máme tam ovce, kozy, lamy, slepice, kozy… Máme nějaké reality, o které se starám. Občas někde něco natočím. Užívám si po strašně dlouhé době volnost,“ prozradil Tomáš Krejčíř s tím, že pokud mu herectví začne chybět, třeba se k němu ještě někdy vrátí. „Já se věnuju synovi a rodině, a to je docela vyčerpávající pojednat ten čas. Natočila jsem film Tady hlídáme my, což je pokračování filmu Tady hlídám já. Ale spíš mě můžete slyšet z dabingů,“ říká Klára Jandová.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.