Velký návrat! Miláčci diváků Jandová a Krejčíř opět v rodinných poutech

1. MISE (30) – Strach o syna

Ztvárnili první ikonický milostný pár v historii českého „nekonečného“ seriálu. Herci Klára Jandová a Tomáš Krejčíř se do povědomí diváků nesmazatelně zapsali jako Eva Pokorná a Adam Rubeš, kteří za svou lásku bojují ve spleti rodinných pout. Nyní se před kamerou setkávají znovu, tentokrát v roli rodičů. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Od doby, kdy je diváci pravidelně vídali na televizních obrazovkách coby mladý zamilovaný pár, uplynulo už osmnáct let. Příběh jejich lásky se psal v roce 2004 v seriálu Rodinná pouta a s napětím ho sledovaly nejen tisíce žen, které si přály zažít podobnou love story. Klára Jandová tak bude se svou rolí Evy Pokorné už doživotně spjata stejně jako Tomáš Krejčíř se seriálovým Adamem Rubešem.

Ačkoliv se spolu téměř dvacet let v žádném filmu, seriálu či divadelním představení nepotkali, nyní na svá rodinná pouta, která v legendární telenovele skončila svatbou, trochu navážou. Společně se totiž představí coby manželé Šilhanovi ve vojenské 1. MISI. Zatímco Klára se převtělí do poslušné manželky vojáka, Tomáš se předvede jako major a přísný otec. „Jsem tu takové pako, které šikanuje syna i manželku, a ona, aby měla klid, mi všechno odkývá,“ popsal svou roli Krejčíř.

Ve skutečnosti má k tvrdé disciplíně daleko. „Já jsem úplně jiný. Jsem nevoják, nebyl jsem na vojně, nikdy jsem takovou uniformu na sobě neměl. Ale je to kupodivu pohodlné. V kanadách se člověk v ateliéru trochu potí, ale jinak je to fajn,“ dodal sympatický herec, jenž se netajil tím, že se na natáčení a setkání s Jandovou těšil. „Setkání s Klárou bylo super, dojemné. Povídali jsme si asi hodinu o rodině, o čase, během kterého jsme se neviděli... A pak jsme šli natočit obraz, kde se jen vztekám,“ popsal jejich znovushledání před kamerou Krejčíř.

Podobně milé pocity měla i Klára Jandová. „Setkání s Tomášem Krejčířem bylo moc hezké. Jsme rádi, že někoho napadlo dát nás zase dohromady. Moc dialogů spolu ale nemáme, takže jsme si pořádně popovídali až v šatně,“ prozradila Klára a svěřila se, že se jí občas stále stává, že ji někdo na ulici zastaví. Roli Evy si už zkrátka neodpáře. Jandová je ale zájmem a neutuchající diváckou přízní potěšena, vždy se prý jedná o pozitivní ohlasy.

Jandová se věnuje dabingu a rodině, Krejčíř pracovat nemusí

I když se na Krejčíře a Jandovou můžeme těšit jako na manžele Šilhanovy, kteří budou v seriálu 1. MISE ve středu od 20:15 na Primě řešit rozdílné názory na výchovu syna, oba představitele spojuje fakt, že herectví se už věnují jen sporadicky. Klára upřednostňuje péči o syna, pracovně se pak zaměřuje především na dabing. „Je to docela vyčerpávající pojednat ten čas. Natočila jsem film Tady hlídáme my, což je pokračování filmu Tady hlídám já. Ale spíš mě můžete slyšet z dabingů nebo si pusťte tento díl,“ láká diváky Jandová.

To z Tomáše se stal úspěšný podnikatel, díky čemuž nyní nemusí dělat vůbec nic. „Skoro patnáct let jsem měl se svou ženou docela velkou oftalmologickou firmu o asi sto zaměstnancích. Dělali jsme oční ordinace, optiky, operovali jsme oči. V červenci jsme ji prodali. Což je pro nás strašně fajn. Ne, že bych nevěděl, co s penězi, ale nemusím už do smrti pracovat. Takže teď nedělám nic,“ prásknul na sebe Krejčíř, který si prý po dlouhé době užívá onen pocit volnosti.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.