Petr Vaněk zklamal rodinu. Co ve známém seriálu provedl?

1. MISE (28) – Přiznání Kratochvíla

Herec Petr Vaněk čelí nemilé nutnosti. Jako trenér Martin Kratochvíl se musí ve známém seriálu přiznat manželce a těhotné dceři, že donutil jejího přítele, aby se s ní rozešel. Jak na to budou reagovat? Odpustí někdy Andy tátovi, co jí provedl? Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Postava Petra Vaňka není aktuálně ve vojenském seriálu moc oblíbená. Jak by ne. Ačkoliv mnozí dokážou pochopit, že se jako táta těhotné osmnáctky snaží svou dceru přemluvit k potratu, aby mohla nadále pokračovat ve skvěle rozjeté kariéře a nekomplikovala si život, jeho donucovací taktiky už moc ospravedlnitelné nejsou. Neváhal vymyslet pěkně zákeřný plán.

Vaněk se jako Martin Kratochvíl rozhodl, že přesvědčí svou dceru, kterou hraje půvabná Amelie Pokorná, k interrupci za každou cenu. Naléhal na Radúze Máchu coby jejího přítele a frekventanta Honzu Rubeše tak dlouho, až ho poslechl a s Andy se rozešel. Vidina toho, že ji tento zásadní krok definitivně donutí jít na potrat, se však rozplynula. Krásná blondýnka to má v hlavě srovnané a je odhodlaná si dítě nechat.

Nic to ale nemění na tom, že se kvůli celé situaci pěkně trápí. Její smutná tvář dělá vrásky nejen mamince v podání Adély Gondíkové, která by v reálném životě byla z těhotenství dcery nadšená, ale právě i Kratochvílovi. Ten se dokonce už i snažil zakopat válečnou sekyru s Honzou, ale mladý doktor ho jen utvrdil v tom, že jeho chování bylo nepatřičné.

Když vidí Kratochvíl výsledky svého jednání, chtě nechtě musí jít s pravdou ven. Využije příležitosti, kdy Andy s Míšou znovu probírají Rubeše a jeho jednání. „Já vám musím něco říct. Mě už to trápí trochu dýl,“ začne zlehka Kratochvíl v dalším dílu seriálu 1. MISE, který uvidíte ve středu od 20:15 na Primě. „To jsem byl já, kdo řekl Honzovi, aby se s tebou rozešel,“ vypálí najednou bez okolků a Andy jen vytřeští oči. „Cože??“ nevěří svým uším Míša.

Samozřejmě se strhne pořádná hádka. Andy pění vzteky a vyčítá otci, že za ni celý život rozhoduje, co by měla a neměla dělat. Tentokrát to už ale přehnal. „To ti neprominu, tohle ti nikdy nezapomenu,“ běsní Andy, „ty jsi naprostej šílenec!“

Bude mít tento debakl vliv i na manželství Kratochvílových? Dokáže Andy otci nakonec odpustit, až se uklidní? A dá ještě jednu šanci Honzovi, když už ví, jak to bylo?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.