Seriály a filmy

15. března 2022 09:54

Žaneta Dernerová

Herec Jan Dolanský v pokušení. Nechá se v seriálu svést?

1. MISE (27) – Svádění Hofmana

Herec Jan Dolanský zažívá v oblíbeném vojenském seriálu ne zrovna šťastné období. Ač se mu pracovně daří, se seriálovou manželkou Kristýnou Leichtovou zažívá dlouhotrvající partnerskou krizi. Využije tak plukovník Hofman jedinečnou šanci a stráví noc se svou bývalou láskou? Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Jako nekompromisní plukovník Dan Hofman se herec Jan Dolanský těší nemalé divácké přízni. Ačkoliv u některých žen zůstává bezkonkurenčním favoritem Marek Němec v roli přitažlivého doktora Hofbauera, už i Hofman má v seriálu 1. MISE svou neochvějnou fanouškovskou základnu. Co ale diváci řeknou na jeho flirtování s bývalou přítelkyní?

Žádný úlet Hofman rozhodně neměl v plánu. V rámci náročného výcviku přichystal pro frekventanty spolu s plukovníkem Jelenem, kterého hraje sexy idol Pavel Řezníček, další zatěžkávací zkoušku. Tentokrát mají za úkol změřit své síly se zahraniční jednotkou. Navzdory natěšeným očekáváním některých kadetů ale dorazí vojenská skupina ze sousedního Slovenska. A právě jejich velitelem je Hofmanova ex.

Dan je z přítomnosti půvabné Livie poněkud zaskočený. „Asi jsem v dokumentech přehlídl jméno velícího plukovníka,“ přizná jí na rovinu, proč je celý nesvůj. „Vypadáš skvěle,“ vysekne jí ale vzápětí Hofman poklonu a Livie se v seriálu 1. MISE, který uvidíte ve středu od 20:15 na Primě, jen usmívá. „Díky. Ani ty nevypadáš špatně,“ odpoví mu spokojeně vojákyně, kterou si zahrála slovenská herečka Marta Maťová.

Dolanský dostane jako Hofman hříšný návrh

I když se spolu následně baví zejména o pracovních záležitostech, dlouho jim to nevydrží a večer zajdou na skleničku. „Na ty tři roky s tebou asi nikdy nezapomenu,“ svěří se Danovi Livie a zahájí tím diskusi o jejich společné minulosti. Z nevinných vzpomínek ale brzy sklouznou až k těm pikantním. Spojovala je prý nejen snadná vzájemná domluva. „Ještě jedna věc nám šla skvěle. Podle mě to není normální, že to někomu v posteli tak klape,“ řekne Livie na rovinu Hofmanovi. „To určitě ne,“ souhlasí s lehkými rozpaky Dan.

Přestože ví, že je Livie na rozdíl od něho stále svobodná, její otevřený návrh asi nečekal. „Já vím, že ty ten prstýnek máš, ale pokud by sis to chtěl náhodou ještě zopakovat, myslím, že lepší příležitost mít nebudeme,“ přijde okouzlující Slovenka s jedinečnou nabídkou. Dokáže Hofman odolat? Nebo vlivem dlouhodobé manželské krize krásné a přímočaré Livii podlehne?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.