Skončí Radúz Mácha ve vojenském seriálu? Už napsal výpověď

1. MISE (29) – Rubešova rezignace

Herec Radúz Mácha zažívá jako frekventant Honza Rubeš v oblíbeném seriálu nelehké období. Sice se mu ve vojenském kurzu daří a patří ke špičce, jeho osobní trable se ale už začínají promítat i do profesního života. Praskne na něj totiž jeho aféra s Andy a Honza podá rezignaci. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Coby frekventant Jan Rubeš nemá Radúz Mácha ve známém seriálu zrovna na růžích ustláno. Místo toho, aby se radoval z úspěchu v kurzu a z nadcházející role otce, má plnou hlavu starostí. Nepřidá mu ani jeho kolega Fryvaldský. Sukničkář Vladimír v podání herce Libora Matouše totiž vyčenichal jeho pletky s Andy.

Jeden z pacientů rubavské nemocnice si všiml vzájemného jiskření a neshod mezi Andy a Honzou. „Nemusíte se vykrucovat. Poznám dvě rozhádané hrdličky,“ řekne znalecky Honzovi a radí mu, aby se s krásnou blondýnkou co nejdříve usmířil. „Vybral jste si moc dobře. A i když tady jenom stele postele, dokáže s vámi pěkně cvičit. I když jste doktor,“ mrká na mladého lékaře.

Libor Matouš odhalí coby Vladimír Fryvaldský Honzův poměr

Naneštěstí pro Rubeše ale zaslechl jejich rozhovor Vladimír. Na ubytovně hned hlásí svůj nejnovější drb i Prokopovi. Honza ale zarputile mlčí a raději odchází pryč. Nic to však nemění na tom, že od té doby si Vláďa nedá pokoj a snaží se z něj dostat, kdo že je jeho vyvolenou. Nakonec mu pomůže jak jeho bystrost, tak notná dávka štěstí.

Při obědové pauze je totiž v kantýně svědkem rozhovoru těhotné Andy s její maminkou Míšou v podání Adély Gondíkové, která by naopak ve skutečném životě byla z role babičky nadšená. Dá si pět a pět dohromady a ačkoliv o těhotenství nemá tušení, o vztahu Andy a Honzy má jasno.

Fryvaldský, který se sám zakoukal do slovenské kolegyně, ho při další možné příležitosti hned konfrontuje. „Reprezentantku, jo? Já vím, že to je ona,“ hlásí vítězoslavně Honzovi v seriálu 1. MISE, který uvidíte ve středu od 20:15 na Primě. I když se Rubeš ještě snaží ze všech sil vykroutit, není mu to nic platné. Jeho tajemství je venku.

Rezignace Radúze Máchy

Vláďa si ho navíc nenechá pro sebe. „Tak co, Honzo? Viděl ses včera s Andy?“ zeptá se ho přede všemi ostatními frekventanty. Ti jsou překvapeni ještě více než samotný Rubeš a jen na sebe nevěřícně valí oči. „Tak to ses zbláznil, ne?“ konstatuje Prokop. „Za to tě může Hofman i vyhodit,“ souhlasí s ním Marika.

Honzova reakce ale všechny šokuje ještě více. „Nemusí mě vyrážet, vím, že jsem udělal chybu. Dal jsem mu na stůl svoji rezignaci. Přijde mi to důstojnější než čekat, až mě někdo napráská,“ vypálí rybník Vladimírovi, který něco takového absolutně nečekal. Skončí takhle opravdu talentovaný frekventant v kurzu Mise? Nebo snad obměkčí přísného Hofmana mladá láska?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.