Zahraniční jednotka přiveze do seriálu sex i lásku. Podlehne nejeden kadet

1. MISE (27) – Přistiženi při činu

Zvýšit výkonnost a soutěživost týmu a motivovat frekventanty ke stále lepším a lepším výsledkům. To je jasný cíl Jana Dolanského coby seriálového Hofmana. I jemu ale někdy jeho plány nevyjdou. Díky zahraničním soupeřům tak dopřeje svým kadetům kromě vojenského boje i sex a lásku. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Herec Jan Dolanský si jako přísný plukovník Hofman vymyslel na své svěřence další křest ohněm. Ačkoliv v rámci svého náročného výcviku již absolvovali skok padákem nebo zažili neplánovaný útok šípem, pro Hofmana to není dost. Tentokrát jim připravil pěknou lahůdku.

Jejich úkolem bude poměřit síly se zahraniční jednotkou. Ačkoliv se část frekventantů, zejména pak Saša v podání Sandry Novákové, těšila, že vyjede daleko za hranice republiky a bude tým reprezentovat v cizině, Hofman si vystačil se sousedním Slovenskem. Nic to ale nemění na tom, že v dalším díle seriálu 1. MISE, který uvidíte ve středu od 20:15 na Primě, čeká kadety náročná zatěžkávací zkouška. A některým z nich jejich slovenští kolegové dokonce pořádně zamotají hlavu!

Dost překvapivě se zachová Marika v podání krásné Sáry Rychlíkové. Aniž by po svém soupeři Jurovi nějak významně pokukovala, po hodnocení prvního úkolu za ním zajde s naprosto jednoznačným návrhem. „Co takhle nějaký fyzický odreagování?“ zeptá se ho bez okolků s laškovným pohledem. „My dva?“ opáčí udiveně statný mladík, který takovou nabídku očividně nečekal. „No, my dva. Večer. Najdu si tě,“ usmívá se uličnicky Marika.

To sukničkář Vladimír, kterého hraje fešák Libor Matouš, si v zahraničním týmu vyhlédne půvabnou Mariannu Polyakovou coby Slovenku Nikol. Ta ho správně odhadne, a ačkoliv nakonec se schůzkou souhlasí, nedělá si o něm žádné velké iluze. Jsou to právě oni, kdo přistihnou Mariku a Juru in flagranti v jednom z nemocničních pokojů. Kupodivu ale jejich příklad nenásledují.

Je to sice překvapivé, ale zdá se, že se lovec dívek a žen Vláďa skutečně zamiloval. Během romantického rande vyzná Nikol lásku a svěří se jí se svými niternými pocity, které dosud nepoznal.

Opravdu se Vladimír zamiloval? Nebo je to jen nějaká jeho další hra jak dostat svou kořist do postele? Budou se na růžovém obláčku nakonec vznášet i Marika s Jurou? V dalším díle seriálu 1. MISE, na který se kromě středy od 20:15 na Primě můžete podívat i zpětně v archivu na iPrima.cz, ale nebudou mladí frekventanti jediní, komu jejich slovenští kolegové zamotají hlavu. V pokušení se ocitne i Jan Dolanský coby plukovník Hofman. Díky tomuto mezinárodnímu souboji totiž po mnoha letech potká svou dávnou lásku Livii.

Jejich vzájemné sympatie jsou nepřehlédnutelné. Dojde to ale nakonec tak daleko, že svou ženu podvede? Využije příležitosti a nechá se svou bývalou svést? Nebylo by zas tak nečekané, s partnerkou a vrchní sestrou Alicí v podání Kristýny Leichtové jsou jako manželé Hofmanovi na kordy a jejich vztah zrovna neprochází bezproblémovým obdobím.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.