Celebrity

29. června 2023 12:34

redakce Prima Ženy

Patrasové hrozí tři roky ve vězení kvůli alkoholu. Nevzali mi krev, jsou to spekulace, říká

Minulý rok v květnu měla Dagmar Patrasová (67) autonehodu nedaleko domu na Vinohradech, kde bydlí. Těsně po nehodě odmítla dechovou zkoušku. V danou chvíli vyvázla s pokutou a se zabaveným řidičákem, nyní je ale na stole obžaloba. Dáda odmítá, že by řídila opilá. Pro Prima Ženy uvedla, že se bude aktivně bránit.

Ve čtvrtek o obžalobě Dagmar Patrasové informoval obvodní státní zástupce pro Prahu 10 Richard Houdek. Za to, že po požití alkoholických nápojů řídila osobní automobil a způsobila dvě dopravní nehody, může herečce a zpěvačce hrozit i půl roku až tři léta za mřížemi.

U soudu se budu bránit

Pro redakci Prima Ženy Dagmar Patrasová při telefonickém rozhovoru redaktorovi potvrdila, že se u soudu bude bránit. „Já jsem nikomu nedávala krev a nikdo mi nedával dýchnout. To zaprvé. A zadruhé, to jsou nějaké domněnky, to jsou nějaké spekulace a já se k tomu nebudu dál vyjadřovat,“ řekla.

„Nebudu se k tomu v žádném případě vyjadřovat,“ uvedl Felix Slováček na náš dotaz, zda Dádu podpoří u soudu.

Potíže za volantem

„Bylo opravdu štěstí, že jsem jela po klidné ulici kousek od domova a jela jsem opravdu pomalu, jinak následky určitě mohly být horší. Auto se při jízdě začalo chovat zvláštně, a když jsem chtěla zatočit domů, už to vůbec nešlo a stalo se, co se stalo,“ uvedla herečka po nehodě pro web ŽivotvČesku.cz.

Nejde přitom o její první problém za volantem. Už v roce 2018 bourala, a to také na Vinohradech. Tehdy nabourala jiné auto, policie jí naměřila dvě a půl promile, na rok a půl jí odebrala řidičák a musela zaplatit pokutu 150 tisíc.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.