Další restaurace čelí obvinění ze zákazu dětí. Žena, která nás nařkla, lže, tvrdí podnik

Není tomu tak dlouho, co bistro Marthy's Kitchen přišlo s pravidly, které doporučovalo v sedmi bodech, jak by se měli chovat rodiče s dětmi při návštěvě jejich podniku. Po zveřejnění pravidel se rozpoutala velká diskuze, kdy jedna strana podnik kritizovala a druhá toto rozhodnutí schvalovala. Nyní čelí obvinění restaurace Podolská kotva, kde podle slov jedné z údajných klientek nejsou děti vítané. Jak se k nařčení staví samotná restaurace?

„Sem s dětmi určitě ne. I když mají venku hřišťátko pro děti, obsluha mi jasně řekla, že restaurace není ‚kids friendly‘ a že děti nejsou vítané,“ rozčílila se návštěvnice restaurace Dana M. ve facebookové skupině Dětské koutky, herničky a baby-friendly místa v Praze.

Krátce poté, co zákaznice sdílela svou recenzi na sociální sítě, rozvířila se diskuze. Někteří uživatelé sociální sítě přidali své nepříjemné zkušenosti s obsluhou, jiní se Podolské kotvy naopak zastali. Stejně jako tomu bylo u kauzy bistra před pár týdny, lidé se rozdělili do dvou táborů.

Přečtěte si také: Bistro zavedlo pravidla pro děti, rodiče zuří. Děcka nejsou božstvo, oponují zastánci

„Nechápu. Normálně jsme tam s dětmi chodívali na zahrádku i na hřiště... A pohoda. Klidná restaurace, obsluha vždy v pohodě,“ vyjádřila se jedna z návštěvnic.

Podívejte se, jak lidé reagují na pravidla týkající se chování dětí v restauracích:

Podnik se rychle ohradil

Poté, co údajná klientka vznesla na podnik ne příliš hezká slova, restaurace situaci objasnila.

„Jde zřejmě o paní, která nám do restaurace volala a ptala se, zda máme dětský koutek. Dostala odpověď, že nemáme. Což bylo zřejmě nedostatečné, tak nám napsala recenzi, že nejsme ,kids friendly‘ a máme hnusné jídlo, ačkoliv u nás fyzicky nebyla. Naše restaurace má na zahrádce hřiště pro děti s herními prvky, které jsme sami nakoupili a chystáme jejich rozšíření. Ve stálém menu máme dětská jídla, zmrzliny pro děti, dětské židličky atd. Domníváme se, že je to jasný důkaz toho, že je pro nás host jako host, malý nebo velký,“ sdělila restaurace redakci CNN Prima NEWS.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.