Daniel zamění sýry a koupí hotovku. Soupeře vyděsí realistická panenka v posteli

Hotové maso - Prostřeno! S29 (64)

Ve čtvrtek pokračujeme v amatérském vaření u hostitele Daniela. Soupeři z Ústeckého kraje se budou těšit na mexickou kuchyni. Naplní jejich očekávání? Daniel si dost věcí ulehčí. Rozhodne se také šokovat všechny při šmejdění. Do postele naaranžuje panenku, která vypadá jako opravdové dítě.

Pětadvacetiletý Daniel bydlí s přítelkyní v panelákovém bytě a doma je králem kuchyně on. Bydlí společně půl roku. Daniel se do Prostřeno! přihlásil, protože si chtěl vyzkoušet práci před kamerou. Jeho snem bylo herectví, nadaboval amatérsky i nějaká videa, teď už svoje ambice přehodnocuje. Jeho menu se skládá z mexických pokrmů a českého dezertu. Soutěžící budou mít co dělat, aby španělské názvy nějak přečetli. Podávat se bude quesadilla s česnekovým dipem, mexická polévka, svěží zapečené nachos s trhaným vepřovým masem a domácí trdelník.

Daniel bude mít při vaření trému a poplete si sýry. Eidam nastrouhá do předkrmu, kam původně nepatřil. Čedar zase rozpustí v hlavním chodu, kde tolik parády chuťově neudělá. Název předkrmu neumí správně vyslovit ani hostitel. Plněná a zapečená tortillová placka se správně řekne „kesadíja“. Zuzana blábolí něco jako „kvídela“ a Daniel všechny nesprávně poučí, že se říká „kesadila“. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce, výslovnost nakonec nebude podstatná. Jídlo bude povedené a někteří si budou chtít nechat zbytky zabalit domů.

Podívejte se, jak Daniel připravuje sýr na předkrm:

Trhané vepřové není domácí

Lukáš působí celý týden nesmělým dojmem. Každé slovo z něj musejí soupeři páčit. Když ale dostane před sebe mexickou polévku s krevetami a rybou, začne sprostě nadávat. Tohle on nejí a krevety nemůže ani pozřít. Hlavní chod Zuzanu přesvědčí, že uvařit doma mexická jídla není tak složité. Od Daniela se totiž po důkladném vyptávání dozví, že trhané vepřové koupil a jen ohřál, tortillové chipsy také nejsou domácí. „Dneska mě zamrzelo, že si ulehčil práci s trhaným masem,“ říká Zuzana.

„Škoda, myslel jsem, že to bude dělat sám,“ myslí si Lukáš. Před dezertem půjdou soutěžící šmejdit. Jaké bude jejich překvapení, když uprostřed postele najdou „spící miminko", neboli panenku. Tomáš se vyleká, že tam leží opravdové dítě. Soutěžící si začnou panenku chovat a zkoumat, co v ložnici vlastně dělá. Danielův vtípek nikdo nechápe. Zuzana si myslí, že jim chce naznačit, že čekají dítě. Jak je to doopravdy? Už teď si můžete na prima+ pustit dnešní díl a zjistit, kolik dostane Daniel bodů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 5. 2024

Dnes byste mohli dobře psát beletrii nebo publicistiku. Je docela dobře možné, že jste o nějakém literárním oboru uvažovali. Proč váháte? Nikdy není pozdě. Najděte si čas na napsání příběhu. Pokud máte negativní postoj k věcem, které děláte, jak chcete něco udělat, Berani?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.